counter

Τάσος Μπερδέσης: "Ραγίζει" καρδιές η σύντροφός του - Η συνομιλία τους λίγη ώρα πριν τη δολοφονία του

Σε σοκ βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, Ελισάβετ. Το πανέμορφο μοντέλο, που διατηρεί και ινστιτούτο ομορφιάς, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι ο επί δύο χρόνια σύντροφός της χάθηκε τόσο ξαφνικά και άδικα.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί λίγη ώρα πριν τη στυγερή δολοφονία του στη Βάρη.

«Δεν μπορώ να μιλήσω δεν μπορώ να σας πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Τον Τάσο τον είδα σήμερα το πρωί. Είπαμε ό,τι λέμε πάντα. Θα πήγαινε στην προπόνησή του όπως κάθε πρωί. Είμαστε μαζί δυο χρόνια» είπε με «σπασμένη» φωνή η Ελισάβετ στην εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Τάσος Μπερδέσης - Το χρονικό της δολοφονίας

Το πρωί της Δευτέρας (31/05) ο Πατρινός πυγμάχος έφτασε σε χώρο άθλησης στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στη Βάρη. Πάρκαρε το όχημά του στο χωμάτινο πάρκινγκ και από εκείνη την στιγμή τέθηκε σε εφαρμογή το φονικό σχέδιο των εκτελεστών του.

Μόλις εκείνος αποβιβάστηκε από το όχημα και κινήθηκε προς τη θέση του συνοδηγού κοντά στην είσοδο του γυμναστήριου, οι δύο δράστες τον πλησίασαν με ένα σκούρο τζιπ. Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, αποβιβάστηκε από το όχημα, άρχισε να τον πυροβολεί με καλάσνικοφ εξ’ επαφής περισσότερες από 10 φορές και στη συνέχεια επιβιβάστηκε ξανά στο αυτοκίνητο και έφυγε.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR