counter

Τάσος Μπερδέσης: Όταν κατηγορήθηκε για τον θάνατο συναθλητή του - Η ζωή του στη φυλακή

Τάσος Μπερδέσης: Όταν κατηγορήθηκε για τον θάνατο συναθλητή του - Η ζωή του στη φυλακή
Τάσος Μπερδέσης: Όταν κατηγορήθηκε για τον θάνατο συναθλητή του - Η ζωή του στη φυλακή

Νεκρός έπεσε το πρωί της Δευτέρας (31/05) ύστερα από πυροβολισμούς επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22 στην Βάρη, έξω από ένα αθλητικό κέντρο, ο Τάσος Μπερδέσης.

Ο γνωστός πυγμάχος σωριάστηκε νεκρός, δίπλα από το αυτοκίνητό του από την θέση του συνοδηγού με ανοιχτή την πόρτα και ενδεχομένως σε μία προσπάθειά του να αποφύγει την ενέδρα θανάτου σε βάρος του, από τους άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες.

Ο άτυχος 39χρονος, είχε λάβει μέρος το 2017 στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης, Survival Secret, στο οποίο αναδείχτηκε νικητής.

Διαβάστε επίσης: Tάσoς Mπερδέσης: Ποιoς είναι ο πυγμάχoς που εκτέλεσαν στη Βάρη; Αυτή ήταν η ζωή του

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία της Ασφάλειας Πατρών για υποθέσεις εκβιασμών και προστασίας σε καταστήματα.

Τάσος Μπερδέσης - Φυλακή

Ο Τάσος Μπερδέσης πριν μερικά χρόνια, κατηγορήθηκε ότι ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις της νύχτας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ενάμιση χρόνο να είναι φυγόδικος και να μείνει για λίγους μήνες στην φυλακή.

«Το 2008 στην Πάτρα συνέλαβαν πολύ κόσμο. Υποτίθεται ότι ήθελαν να εξαρθρώσουν τα κυκλώματα της νύχτας στην πόλη. Όποιος ήταν πυγμάχος τότε θεωρούνταν στιγματισμένος. Εγώ δούλευα σε μαγαζιά ως υποδοχή και εξαιτίας αυτής μου της ιδιότητας βρέθηκα μπλεγμένος στην όλη ιστορία. Στο δικαστήριο όμως αθωώθηκα και μάλιστα ομόφωνα. Ξέρεις τι είναι να έχεις το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς και ξαφνικά να προκύπτουν από το πουθενά κατηγορίες και να σου απαγορεύουν να πας οπουδήποτε; Η φυλακή ήταν μεγάλη εμπειρία. Από τη μια μου κόστισε , από την άλλη όμως έμαθα πολύτιμα πράγματα. Η ζωή σε ρίχνει κάτω. Εσύ επιλέγεις αν θα σηκωθείς», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του. Όσο ήταν φυγόδικος, ο Τάσος Μπερδέσης έμενε στη Βουλγαρία.

Τάσος Μπερδέσης - Η κατηγορία για τον θάνατο συναθλητή του

Ακόμη μια μεγάλη δυσκολία που αντιμετώπισε στη ζωή του ο Τάσος Μπερδέσης ήταν όταν κατηγορήθηκε για τον θάνατο συναθλητή του.

O Τάσος Μπερδέσης είχε τραυματίσει θανάσιμα τον Σεπτέμβριο του 2010 με απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι τον 18χρονο πυγμάχο της εθνικής εφήβων, Θανάση Μηλιόρδο κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα.

Ο νεαρός μποξέρ νοσηλευόταν για ημέρες στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού  νοσοκομείου του Ρίου αλλά εξ αρχής θεωρούταν «κλινικά νεκρός». 

Ο νεαρός αθλητής, όταν αντιμετώπισε τον Τάσο Μπερδέση, δέχτηκε τρία χτυπήματα στον αυχένα και ένα κάτω από το σαγόνι, τα οποία και τον άφησαν αναίσθητο στο ταπί.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου ξεψύχησε μετά από έξι ημέρες.

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε δηλώσει σχετικά με το θέμα: «Και εκεί αθωώθηκα. Το παιδί ήταν από τους πιο αγαπημένους μου φίλους. Είχε ένα ατύχημα με την μηχανή, από το οποίος όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, προκλήθηκε ένα ανεύρυσμα, που δυστυχώς έσπασε κατά την διάρκεια του αγώνα. Μου κόστισε πολύ. Επί ενάμιση χρόνο δεν έπαιζα σε αγώνες. Με πλήγωσε πολύ. Ήταν σαν αδελφός μου. Η μοίρα έπαιξε ανελέητα μαζί μου, όμως δεν λύγισα ποτέ».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR