counter

Τάσος Λέκκας: “Μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου…”- “Λύγισε” on air η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Τάσος Λέκκας: “Μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου…”- “Λύγισε” on air η Νάνσυ Ζαμπέτογλου
Τάσος Λέκκας: “Μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου…”- “Λύγισε” on air η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, ο Τάσος Λέκκας.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha “Αυτή η νύχτα μένει”, μίλησε για όλους και για όλα στη Νάνσυ Ζαμπτέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο Τάσος Λέκκας διηγήθηκε την ιστορία της ζωής του, λέγοντας για τα παιδικά του χρόνια στην Πάτρα και αποκαλύπτοντας πως ο Τσάρλι Τσάπλιν τον ενέπνευσε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μάλιστα, ο Τάσος Λέκκας αναφέρθηκε στις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε και πόσο τον στήριξε η μητέρα του στο όνειρό του.

Όσα είπε ο Τάσος Λέκκας

«Εγώ μεγάλωσα με τη μαμά μόνο. Είχαν χωρίσει οι γονείς μου όταν ήμουν δύο χρονών. Δεν είχαμε σχέσεις καθόλου, οπότε έμαθα έναν γονιό και είχε και τους δύο ρόλους. Υπήρχε μια προσπάθεια αν τον προσεγγίσω και δεν απέδωσε καρπούς. Όταν μεγάλωσα λίγο, είχαμε μία συναναστροφή, δεν ευδοκίμησε κάτι με τον πατέρα μου. Ίσως με τον καιρό αν δοθεί η ευκαιρία. Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποια πράγματα είναι ανοιχτά θέλεις να τα κλείσεις. Εγώ το έκλεισα μέσα μου. Κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνουμε μία κουβέντα. Για το κλείσιμο ενός κύκλου. Για μένα η λέξη πατέρας δεν υπάρχει. Έχω τρία ετεροθαλή αδέλφια από τον πατέρα μου, με τα οποία έχω σχέσεις», ανέφερε ο Τάσος Λέκκας.

«Η μαμά μου ήταν παρούσα. Ήταν εκεί πάντα. Απέτυχα στις πρώτες εισαγωγικές εξετάσεις του Εθνικού, ούτε καν “δεν πειράζει” δεν μου είπε. Μου είπε “΄Ήταν επιτυχία, σηκώθηκες από εδώ πήγε εκεί, προσπάθησες για το όνειρό σου άρα ήταν επιτυχία”. Εγώ το είχα εκλάβει ως αποτυχία.

Η μαμά μου έκανε ό,τι μπορούσε. Υπήρξαν κι άνθρωποι, γείτονες, φίλοι της που μας βοηθούσαν. Οι γονείς του παιδικού μου φίλου, του Γιώργου, που μένουμε δίπλα, ήταν πάντα βοηθητικοί. Η αδερφή της μάνας μου επίσης. Μπορεί να μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου. Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό. Εμείς δυσκολευόμασταν οικονομικά γιατί η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές. Φυλούσε παιδάκια. Ενώ υπήρχε όλη αυτή η δυσκολία, δεν είχαμε μιζέρια. Είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι. Παίρναμε βιβλία και διαβάζαμε. Μου έλεγε ότι έχουμε τόσα π.χ. 10 ευρώ. Να πάρουμε φαϊ ή ένα βιβλίο; Έλεγα εγώ λίγο φαϊ κι ένα βιβλίο. Χτίσαμε έτσι μια βιβλιοθήκη. Με πήγαινε με μια ομπρελίτσα στο θέατρο και πλήρωνε 40 ευρώ. Ήταν πολλά. Με πήγαινε να κάνω θέατρο, που δεν ήθελα να γίνω γιατρός, και κοινωνικά θα έλεγε να γίνεις γιατρός να κάνεις λεφτά. Ηθοποιός με οριακά 99% ανεργία», πρόσθεσε ο Τάσος Λέκκας με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε δάκρυα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR