counter

Τάσος Ξιαρχό: Ο πραγματικός λόγος της κόντρας του με τον Snik

Τάσος Ξιαρχό: Ο πραγματικός λόγος της κόντρας του με τον Snik
Τάσος Ξιαρχό: Ο πραγματικός λόγος της κόντρας του με τον Snik

Ο νικητής του «Just the 2 of Us», Τάσος Ξιαρχό παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος και μίλησε για όλους και για όλα. Ο ίδιος πρόσφατα είχε αποκαλύψει τον άγνωστό τσακωμό του με τον Snik, εξαιτίας του βίντεο κλιπ, «Senorita». Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε τι είναι αυτό ακριβώς που συνέβη με τον Snik, με συνέπεια να ψυχρανθούν οι σχέσεις τους.

Με σένα και τον Snik τι έχει συμβεί;

Δεν έχουμε τσακωθεί face to face. Όμως δημιουργήθηκε ένα συμβάν που με κούρασε πολύ. Αναφέρομαι στο πρότζεκτ του «Senorita». Ήμουν ένα δυναμικό κομμάτι της επιτυχίας του τραγουδιού και με έκαναν στην άκρη. Ήθελα να φανεί σωστά η δουλειά μου και ήταν το μόνο που δεν έγινε. Φάνηκαν μέλη σώματος γυναικών και ήταν προσβλητικό όλο αυτό. Δεν μου αρέσει να εκμεταλλευόμαστε το σώμα των ανθρώπων για να κάνουμε views. Μου ζητήθηκε, λοιπόν, να το ανεβάσω και εγώ είπα «δεν ανεβάζω κάτι που δεν με τιμά».

Θα ήθελες να ξεχαστεί όλο αυτό και στο μέλλον να συνεργαστείτε ξανά;

Με οποιονδήποτε θα μπορούσε να υπάρξει μια διαφωνία και να τα βρω στη συνέχεια. Αν λυθούν σωστά τα προβλήματα, είναι καλύτερη και η επόμενη συνεργασία. Μου έχει συμβεί και στο παρελθόν και οι επόμενες δουλειές ήταν καλύτερες.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR