counter

Τάσος Ιορδανίδης- Θάλεια Ματίκα: Διακοπές στην Εύβοια με τα παιδιά τους (Φωτογραφίες)

Τάσος Ιορδανίδης- Θάλεια Ματίκα: Διακοπές στην Εύβοια με τα παιδιά τους (Φωτογραφίες)
Τάσος Ιορδανίδης- Θάλεια Ματίκα: Διακοπές στην Εύβοια με τα παιδιά τους (Φωτογραφίες)

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δύο ηθοποιοί, που μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και περνάνε όμορφες και μοναδικές στιγμές στο πλευρό των δύο παιδιών τους.

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επιθυμούν να προβάλουν μόνο τη δουλειά τους.

«Νομίζω το μυστικό είναι το να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου και να επικοινωνείς ουσιαστικά μαζί του σε όλα τα επίπεδα. Τα πρώτα στοιχεία που σε έλκουν σε έναν άνθρωπο όπως η ομορφιά ή το χιούμορ, ξεθωριάζουν με τον καιρό. Όταν όμως τα χρόνια περνούν, μένει, το να μπορούν οι εγκέφαλοι να επικοινωνούν και να συνεννοούνται», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Θάλεια Ματίκα για το μυστικό του γάμου της με τον Τάσο Ιορδανίδη που μετρά 11 χρόνια.

Οικογενειακές διακοπές στην Εύβοια για Τάσο Ιορδανίδη και Θάλεια Ματίκα

Αυτό το διάστημα ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Εύβοια. Μαζί τους φυσικά τα δύο τους αγγελούδια, που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Έτσι λοιπόν, η αγαπημένη οικογένεια χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα και θαυμάζει τις ομορφιές διάφορων περιοχών του νομού.

Μάλιστα, ο Τάσος Ιορδανίδης δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Δείτε τις αναρτήσεις του Τάσου Ιορδανίδη.

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR