counter

Tάνια Τρύπη: “Με τον Κωνσταντίνο Καζάκο έχω κάνει οικογένεια, τον αγαπώ…”

Tάνια Τρύπη: “Με τον Κωνσταντίνο Καζάκο έχω κάνει οικογένεια, τον αγαπώ…”
Tάνια Τρύπη: “Με τον Κωνσταντίνο Καζάκο έχω κάνει οικογένεια, τον αγαπώ…”

Στο περιοδικό Τηλεθεατής μίλησε η Τάνια Τρύπη που τη φετινή σεζόν συμπρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά εποχής, «Κόκκινο Ποτάμι» με τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Καζάκο. Η ηθοποιός μίλησε για την ιδιαίτερη αυτή συνθήκη εξηγώντας πως έχουν καταφέρει να βρουν μεταξύ τους τις ισορροπίες που χρειάζεται.

Με τι αρχές μεγαλώσατε τις δυο σας κόρες;

«Με απόλυτη ελευθερία συζήτηση και σεβασμό. Δεν μεγάλωσαν με φωνές και τιμωρίες που ακούμε και μας πέφτουν τα μαλλιά»

Πώς κυλά η συνεργασία με τον πρώην σύζυγό σας, Κωνσταντίνο Καζάκο;

«Είμαστε επαγγελματίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε μια καλή συνεργασία και να είμαστε χάλια σε προσωπικό επίπεδο. Ή και το αντίθετο.

Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, έχουμε συνεργαστεί ξανά μαζί και έχουμε στη δουλειά κοινούς κώδικες επικοινωνίας. Από την άλλη πάλι, έχω κάνει οικογένεια μαζί του, τον αγαπώ, τον εκτιμώ και τον σέβομαι βαθύτατα.Η προσωπική σχέση είναι καλή. Όταν παντρεύονται και τα δύο, είναι η ιδανική συνθήκη».

Συνήθως εξελίσσεται σε εμπόλεμη ζώνη...

«Γιατί τα μπλέκουν μεταξύ τους. Είναι άλλη η σχέση του ζευγαριού και άλλη η σχέση που έχει ο γονιός με το παιδί του. Προέχουν τα παιδιά και δεν φταίνε σε τίποτα. Το παιδί δεν το ενδιαφέρει τι προβλήματα έχει ένα ζευγάρι. Και καλά κάνει και δεν το ενδιαφέρει. Το παιδί πληρώνει την αδυναμία των γονιών του να διαχειριστούν μια σοβαρή κατάσταση, για την οποία οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR