counter

Τάνια Τρύπη: Βραδινή έξοδος με τον νεαρό σύντροφό της. Έκλεισαν 1,5 χρόνο μαζί

Τάνια Τρύπη: Βραδινή έξοδος με τον νεαρό σύντροφό της. Έκλεισαν 1,5 χρόνο μαζί
Τάνια Τρύπη: Βραδινή έξοδος με τον νεαρό σύντροφό της. Έκλεισαν 1,5 χρόνο μαζί

Σε βραδινή της έξοδο συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την ηθοποιό Τάνια Τρύπη που συνοδευόταν από το νεαρό αγαπημένο της, Ανδρέα Βούλγαρη. Οι δυο τους παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης “Sugar – Μερικοί το προτιμούν καυτό” στο θέατρο Παλλάς.

Η σχέση τους μετράει ενάμιση χρόνο περίπου και η Τάνια Τρύπη φαίνεται πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του νεαρού αγαπημένου της, Ανδρέα Βούλγαρη. Η ιστορία της γνωριμίας τους θυμίζει τη γνωστή ιστορία μαθητή – δασκάλου που έχουμε δει τόσο στον ελληνικό κινηματογράφο όσο και σε τηλεοπτικές σειρές.

Η γνωριμία τους έγινε στη Δραματική Σχολή που δίδασκε η Τάνια Τρύπη κι εκείνος ήταν μαθητής της. Ο νεαρός εντυπωσιάστηκε από την δυναμική γυναίκα και ξεκίνησε το φλερτ με το δικό του τρόπο. Τα βλέμματα και τα γελάκια κατά τη διάρκεια του μαθήματος έδιναν και έπαιρναν μέχρι που η γνωστή ηθοποιός έπεσε μετά το επίμονο φλερτ του κατά πολύ νεότερου της, Ανδρέα Βούλγαρη.

Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους, η Τάνια Τρύπη να ήταν αρκετά διστακτική με το να μαθευτεί ο δεσμός της αλλά ενάμιση χρόνο μετά στέκεται πλάι στον αρκετά νεότερο αγαπημένο της άνετη και χαμογελαστή.

Η ηθοποιός δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη σχέση της λόγω της διαφοράς ηλικίας αλλά και του ότι ο νεαρός ήταν μαθητής της. Ο Ανδρέας Βούλγαρης όπως φαίνεται κατάφερε να την κάνει να νιώσει ασφάλεια και να ξεπεράσει αυτό το “κόλλημα” της και έτσι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού η Τάνια Τρύπη όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα αλλά συχνά πυκνά την βλέπουμε σε βραδινές εξόδους με το νεαρό αγαπημένο της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR