counter

Τάμτα: Μεταμορφώθηκε μόνη της για το Halloween και είναι πράγματι... τρομακτική!

Τάμτα: Μεταμορφώθηκε μόνη της για το Halloween και είναι πράγματι... τρομακτική!
Τάμτα: Μεταμορφώθηκε μόνη της για το Halloween και είναι πράγματι... τρομακτική!

Η μόδα του Halloween έρχεται και στην Ελλάδα σιγά σιγά με τους Έλληνες να υιοθετούν όλο και περισσότερο τις αμερικανικές συνήθειες. Πριν καν φτάσουν οι Απόκριες οι celebrities μεταμφιέζονται Νοέμβρη μήνα και πάνε στα πάρτι.

Τη δική της μεταμόρφωση έκανε και η Τάμτα, η οποία είναι λάτρης του στυλ και των καινούριων πρωτότυπων ενδυματολογικών προτάσεων. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει χαρακτηριστεί και βραβευτεί σαν fashion icon. Η ίδια φροντίζει πάντα να είναι ένα βήμα μπροστά από τη μόδα έχοντας το πλευρό της την πιστή συνεργάτιδα της και ενδυματολόγο, Αλεξάνδρα Κατσαίτη.

Αυτή τη φορά η νεαρή τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με την μεταμφίεση που έκανε για να γιορτάσει και αυτή με το δικό της τρόπο το Halloween. Φόρεσε ένα δαντελένιο see – through φόρεμα με μαύρα εσώρουχα από μέσα που έκαναν το σύνολο ακόμη πιο sexy. Από τη μεταμφίεση της δε θα μπορούσε να λείπει και το καπέλο. Είναι γνωστό ότι η Τάμτα λατρεύει να δοκιμάζει νέα χτενίσματα τα οποία πάντα ολοκληρώνει με εντυπωσιακά καπέλα.

Το μακιγιάζ της είχε επιμεληθεί η ίδια και όχι κάποιος make up artist. Χρησιμοποιώντας έντονα μαύρο μολύβι ζωγράφισε δυο ζευγάρια τεράστια μάτια πάνω από τα βλέφαρά της, ενώ τα χείλη της ήταν βαμμένα με μαύρο κραγιόν.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, η Τάμτα πήρε την παρέα της και βγήκε να διασκεδάσει. Λίγη ώρα μετά μοιράστηκε φωτογραφίες και στιγμές από την έξοδο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR