counter

Τάμτα: Μας ξεναγεί στη γειτονιά της, στο σχολείο της και στο πρώτο της σπίτι στη Γεωργία (βίντεο)

Τάμτα: Μας ξεναγεί στη γειτονιά της, στο σχολείο της και στο πρώτο της σπίτι στη Γεωργία (βίντεο)
Τάμτα: Μας ξεναγεί στη γειτονιά της, στο σχολείο της και στο πρώτο της σπίτι στη Γεωργία (βίντεο)

Ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κάνει αυτές τις ημέρες η Τάμτα, που βρήκε την ευκαιρία και ταξίδεψε στη Γεωργία.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται λοιπόν στον τόπο όπου γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δείχνοντάς μας πώς περνάει.

Σε βίντεο ανέβασε στο TikTok, η Τάμτα μας ξενάγησε μάλιστα στη γειτονιά της, στο σχολείο της, αλλά και στο πρώτο της σπίτι, όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

«Σε αυτό το παράθυρο έβγαινα και τραγουδούσα σε όλη τη γειτονιά», ακούγεται να λέει η Τάμτα δείχνοντας το παράθυρο του σπιτιού.

Διαβάστε επίσης: Η Tάμτα περιγράφει για πρώτη φορά με λεπτομέρειες τη στιγμή πως ο πατέρας της κόρης της, την έκλεψε σε ηλικία 14 ετών

Την ίδια στιγμή το δωμάτιο δεν ξεπερνά τα 6 τ.μ.

Η Τάμτα έχει αναφερθεί στο παρελθόν μέσα από τις συνεντεύξεις της, στις δυσκολίες που βίωσε στη Γεωργία.

«Στη Γεωργία είχαμε πολλά θέματα επιβίωσης. Ήμασταν στην εμπόλεμη ζώνη, επί της ουσίας, ενώ είχαμε παράλληλα εμφύλιο πόλεμο. Το έζησα από την ηλικία των εννέα ετών έως τα δεκατέσσερα. Μετά τις έξι το απόγευμα δεν έβγαινε άνθρωπος έξω. Σε κάθε γωνία στέκονταν οπλισμένοι στρατιώτες. Υπήρχαν τανκς στους δρόμους. Σκέψου ότι παίρναμε το ψωμί με κουπόνι. Υπήρχαν ατέλειωτες ουρές για το ψωμί», είχε αναφέρει η Τάμτα σε συνέντευξή της στο «7 Μέρες TV».

Πηγή φωτογραφίας: instragram - officialtamta

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε η Τάμτα στο TikTok:

@tamtaofficial Visiting my hometown #tbilisi with my mom 🩷 Taking you to my school and the house I grew up in! #georgia🇬🇪 #greektiktok #fypシ #fyp #traveltok ♬ Ola Allazoun - Tamta
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR