counter

Τάμτα: Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια για το τραγούδι “Replay”

Τάμτα: Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια για το τραγούδι  “Replay”
Τάμτα: Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια για το τραγούδι “Replay”

Η Τάμτα είναι η καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσει είναι το “Replay”, σε στίχους και μουσική του  Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ενώ την σκηνοθεσία του video clip  έχει υπογράψει ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το ποπ τραγούδι, πολλοί ήταν αυτοί που έστειλαν μήνυμα στην ίδια για να το σχολιάσουν αρκετά θετικά.

Η τραγουδίστρια από την δική της πλευρά, αναδημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram πολλά από αυτά τα σχόλια, δείχνοντας έτσι τη χαρά της αλλά λέγοντας τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως ενόχλησε μία διαδικτυακή της φίλη, η οποία εξέφρασε την δυσαρέσκεια της στέλνοντας μήνυμα στην ερμηνεύτρια λέγοντας χαρακτηριστικά : «Αν θέλεις να είσαι δίκαιη, δημοσίευε και τα όχι τόσο καλά σχόλια.. Άλλο ένα toy και fuego δεν αντέχω.».

Η Τάμτα όμως θέλησε να απαντήσει δημόσια σε αυτό το μήνυμα «Όχι ότι δεν θα υπάρχουν. Προφανώς και υπάρχουν και είναι και πάρα πολλά. Απλά στο inbox μου μέχρι στιγμής τυχαίνει να είσαι η πρώτη ανάμεσα σε πολλά που έχω διαβάσει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR