counter

Tάμτα: "Δεν έχω σχέσεις με τον πατέρα μου. Δεν πήρα ποτέ αγάπη από εκείνον"

Tάμτα: "Δεν έχω σχέσεις με τον πατέρα μου. Δεν πήρα ποτέ αγάπη από εκείνον"
Tάμτα: "Δεν έχω σχέσεις με τον πατέρα μου. Δεν πήρα ποτέ αγάπη από εκείνον"

Τάμτα

Λίγο πριν την πρεμιέρα του μουσικού σχήματος στο οποίο θα συμμετάσχει τον χειμώνα με την Πάολα, τον Παντελή Παντελίδη και τον Stan, η Τάμτα παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Μια συνέντευξη-εξομολόγηση μιας και εκτός από τα επαγγελματικά της σχέδια η τραγουδίστρια μίλησε και για την προσωπική και οικογενειακή ζωή της.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί δεν έχει τολμήσει ακόμα να βγάλει την δική της σειρά ρούχων μιας και γνωστές Ελληνίδες του καλλιτεχνικού χώρου το έχουν επιχειρήσει εκεί απαντά ότι "προσεχώς θα δούμε και από εκείνη ένα τέτοιο εγχείρημα αλλά προς το παρόν αυτό που την απασχολεί είναι το τραγούδι". Η Τάμτα δεν δίστασε να μιλήσει και για την οικονομική της κατάσταση που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "δεν είναι όπως φαίνεται". Συγκεκριμένα δήλωσε χαρακτηριστικά: "Εγώ δεν έζησα το μεγαλείο της μεγάλης πίστας. Δεν ήμουν ποτέ ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια. Ένα μαγαζί δεν βασίζεται σε έναν ποπ καλλιτέχνη. Εγώ δίνω πάντα το κάτι παραπάνω στο σχήμα."

Η απάντηση της Τάμτα στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί δεν μιλά για τον πατέρα της συχνά παρ’όλo που μιλάει συχνά για την κόρη της, τον αδερφό της και την μητέρα της, η Τάμτα ξαφνιάζει και συγκινεί: "Δεν έχω πολλά να πω για εκείνον. Ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Όχι γιατί δεν υπήρξε επιθυμία από μέρους μου. Δεν πήρα αγάπη από τον πατέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μωρό."

Τάμτα

Πηγή: ΕΓΩ weekly

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR