counter

Τάμτα: Απαντά στις φήμες περί αρραβώνα με τον Πάρι Κασιδόκωστα!

 Τάμτα: Απαντά στις φήμες περί αρραβώνα με τον Πάρι Κασιδόκωστα!
Τάμτα: Απαντά στις φήμες περί αρραβώνα με τον Πάρι Κασιδόκωστα!

Η Τάμτα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της, δίνοντας την δική της απάντηση σε πρόσφατο δημοσίευμα περιοδικού, το οποίο μιλούσε για μυστικό «κλειστό αρραβώνα» με το σύντροφό της, Πάρι Κασιδόκωστα, πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά και σχέδια γάμου.

«Τι να σου πω; Και για μένα ήταν έκπληξη αυτό το δημοσίευμα. Είναι όλο βγαλμένο από ένα κεφάλι που πραγματικά ψάχνουμε να βρούμε ποιο είναι. Δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφτηκαν, γι’ αυτό και μου φάνηκε πολύ περίεργο. Μάλιστα, είσαι η πρώτη που με ρωτάει σχετικά, καθώς δεν έτυχε να βρεθώ σε κάποιο event για να με πυροβολήσουν με σχετικές ερωτήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πώς μπορεί να πουλά κάποιος τον εαυτό του, σίγουρα όμως δεν είναι από το κοντινό μας περιβάλλον. Θα ήταν πραγματικά πολύ στενάχωρο, γιατί ένας κοντινός μας άνθρωπος δεν μπορεί να λέει ψέματα. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να διαβάσω το άρθρο ολόκληρο, γιατί δεν ήθελα να στενοχωρηθώ. Όχι πως γράφτηκε κάτι κακό ή με σκοπό να μου κάνουν εμένα κακό. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, αλλά δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφτηκαν».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR