counter

Τάκης Ζαχαράτος: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του πατέρα του ραγίζουν καρδιές

Τάκης Ζαχαράτος: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του πατέρα του ραγίζουν καρδιές
Τάκης Ζαχαράτος: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του πατέρα του ραγίζουν καρδιές

Ο Τάκης Ζαχαράτος την Τετάρτη 16 Μαρτίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε δημόσια με “λόγια καρδιάς” για τον πατέρα του που πριν λίγες μέρες έγυγε από την ζωή.

Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας του performer πέθανε σε ηλικία 89 ετών το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στο ΠΝΠ στο Ρίο, όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό.

«Μου λένε συλλυπητήρια και βεβαίως τα δέχομαι αλλά είναι τόσο μεγάλη η αγάπη μου για αυτόν τον άνθρωπο και αυτά που μου δίδαξε που η τελετή ήταν για μένα μία γιορτή αγάπης…»δήλωσε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ο κριτής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” για τον πατέρα του: «Ήταν άρρωστος καιρός. Είχε μία φθίνουσα πορεία. Είχε αρχίσει το Αλτσχάιμερ τα τελευταία δύο με τρία χρόνια. Είναι σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να σε κοιτά λες και είσαι άγνωστος. Θέλει πολύ δύναμη για να το αντέξεις αυτό… Είναι πολύ σκληρό…»

Επιπλέον, εξομολογήθηκε: «Ήμουν μαζί με τα αδέρφια μου αυτές τις δύσκολες στιγμές και καταλάβαμε τι αρχές έχουμε πάρει και πόσο πολύ αγαπάμε ο ένας τον άλλον και πόσο κουβαλάμε τα καλά των γονιών μου».

Τέλος, ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε: «Αισθάνθηκα από το προηγούμενο βράδυ, πετάχτηκα στον ύπνο μου και ένιωσα ότι κάτι θα συμβεί. Όταν με πήρε η αδερφή μου το ήξεα…»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το “Πρωινό”:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR