counter

Τάκης Καραγκούνιας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του! Η σωματική απώθηση από παίκτρια και η απόφαση για την αμοιβή του

Τάκης Καραγκούνιας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του! Η σωματική απώθηση από παίκτρια και η απόφαση για την αμοιβή του
Τάκης Καραγκούνιας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του! Η σωματική απώθηση από παίκτρια και η απόφαση για την αμοιβή του

Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star την εβδομάδα  που μας πέρασε.

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έφτασε στην Ελλάδα ενώ παραχώρησε έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Μας» του ΣΚΑΙ και τον Νίκο Παρτσώλη.

Τάκης Καραγκούνιας - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του – Όσα είπε

«Έχω ζητήσει συγγνώμη στην Μελίνα Μεταξά, γιατί είχαμε μαλώσει. Ήμουν αρκετά έντονος και της είχα μιλήσει έντονα. Ήταν ένα γεγονός που άλλο ήθελα να πω και άλλο κατάλαβε. Είπα στην Μελίνα ότι στην ηλικία της θα έπρεπε να έχει δυο παιδιά, αλλά εννοούσα κάτι άλλο. Μου είχε πει ένα μεγάλο ψέμα, ότι δεν μου είπε ποτέ το ότι μου πρότεινε να ψηφίσω την Ρία και όχι εκείνη. Όταν μου είπε ότι είσαι και εσύ γονιός, ότι δεν μπορείς να συγκριθείς με ένα 12χρονο κορίτσι. Ήθελα να πω ότι δεν είναι πια παιδί, αλλά ενήλικας. Ούτε στην τηλεόραση ούτε στην προσωπική μου ζωή θα το έλεγα, δεν είμαι κάφρος» είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Τον Ηλία Γκότση τον θαύμαζα. Αλλά μόλις είδα κάποια πράγματα που έκανε, δεν συμφωνούσα. Δεν ήταν μόνος του, ήταν κολλητός με τον Μπόγδανο. Είναι πολύ ευαίσθητος, πήγαινε στην αγκαλιά του Γκότση και έκλαιγε για την κοπέλα του η Αλεξάνδρα. Είχα φάει και εγώ κάτι χωρίς να ξέρω από πού ήταν γνώριζα όμως. Μου είχε δώσει κάποια στιγμή ο Ηλίας Γκότσης δεν θέλω ψέματα αλλά μόλις κατάλαβα για αυτό τρελάθηκα και διαμαρτυρήθηκα. Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τον Ηλία τον Γκότση» πρόσθεσε ο παίκτης.

Παράλληλα, ο Τάκης Καραγκούνιας τόνισε πως δεν έριξε ποτέ στο πρόσωπο της Στέλλας: «Οι κάμερες τα δείχνουν όπως θέλουν. Η Στέλλα δεν μου ζήτησε ποτέ τον λόγο, δεν βγαίνει ποτέ μπροστά και μετά πάει στις προσωπικές συνεντεύξεις και θάβει όλον τον κόσμο. Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένα άτομο που δεν θέλω στη ζωή μου. Δεν έκανα ποτέ σωματική επίθεση στην Εύη, είναι ένα φρικτό ψέμα του Ηλία Γκότση. Έχω δεχτεί σωματική απώθηση από την Ασημίνα Χατζηανδρέου».

Δείτε επίσης - Survivor all star: Ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του (Φωτογραφίες)

Ο Τάκης Καραγκούνιας αποκάλυψε ότι θέλει να δει νικήτρια την Σταυρούλα καθώς όπως είπε της αξίζει!

«Ένα ποσό θα είναι για την κόρη μου για να σπουδάσει και τα υπόλοιπα θα είναι για να κάνω κάτι σε συνεργασία με συμπαίκτη μου από το Survivor ώστε να μπορώ να είμαι κοντά στην κόρη μου στην Ελλάδα και στέλνω μία με μεγάλη συγγνώμη αν σας πίκρανα» αποκάλυψε ο Τάκης  Καραγκούνιας.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR