counter

"Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου": Επίσημη πρεμιέρα με σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο - Φωτογραφίες

"Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου": Επίσημη πρεμιέρα με σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο  - Φωτογραφίες
"Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου": Επίσημη πρεμιέρα με σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο - Φωτογραφίες

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Μια μαγική βραδιά έζησαν τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, όλοι όσοι παρευρέθησαν στο θέατρο Badminton και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου".

Η θάλασσα, τα λιμάνια, οι γυναίκες, η ζωή των ναυτικών, οι ιστορικές αναφορές, μαρτυρίες αλλά και φανταστικές συναντήσεις, σε υποθετικούς χρόνους και χώρους, είναι τα βασικά υλικά που συνθέτουν το σενάριο του Θέμη Μουμουλίδη στην παράσταση, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία.

Η κινηματογραφικής σύλληψης αφήγηση της παράστασης ζωντανεύει με τις εξαιρετικές  ερμηνείες των Θάνου Mικρούτσικου, Στέλιου Μάινα, Σταύρου Ζαλμά, Ελισάβετ Μουτάφη, Νίκου Αρβανίτη, Μαριάννας Πολυχρονίδη, Μιχάλη Μαρίνου, Ιωάννη Παπαζήση, Μαρούσκας Παναγιωτοπούλου, Κώστα Φαλελάκη και ακόμα σαράντα ηθοποιών, χορευτών μουσικών επί σκηνής.

Μεγάλη συγκίνηση και θερμό χειροκρότημα από όλη την αίθουσα ξέσπασε τη στιγμή που αναγράφηκε στο video wall :« Στη μνήμη του Μηνά Χατζησάββα» . Ο σπουδαίος ηθοποιός ήταν μέλος της παράστασης και θα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο , μάλιστα πριν υποστεί τα εγκεφαλικά επεισόδια έκανε εντατικές πρόβες με τους συναδέλφους του.

Γιάννης Μπέζος, Γιώργος Κιμούλης, Στεφανία Γουλιώτη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με τον αγαπημένο της,Κρις Ραντάνοφ, Βανέσσα Αδαμοπούλου, Δημήτρης Μπάσης, Ιωάννα Καρυστιάνη, Παντελής Βούλγαρης, Ηλίας Μαμαλάκης, Ντορίτα Πετρατζά, Δημήτρης Κουτσούμπας, Μαίρη Δρακοπούλου-Μάκης Τσέλιος, Ανδρέας Μικρούτσικος, Αφροδίτη Μάνου, Γιάννης Φέρτης,Μαρίνα Ψάλτη, Γιώργος Λιάγκας, Τζένη Μπότση, Οδυσσέας Ιωάννου,Μίλτος Πασχαλίδης, Τάσος Ιορδανίδης, Θάλεια Ματίκα, Δημήτρης Αποστόλου, Μάγδα Πένσου, Μανώλης Μητσιάς, Μάκης Δελαπόρτας, Παναγιώτης Πετράκης, Νικολέττα Καρρά, Ζέτα Δούκα με τον αγαπημένο της ,Μιχάλη Χατζαντωνά, Δημήτρης Καραμπέτσης, Ευδοκία Ρουμελιώτη ήταν μόνο μερικοί από τους φίλους και τους συναδέλφους των συντελεστών, που έδωσαν το παρόν για να χειροκροτήσουν την παράσταση. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR