counter

Τα χαμηλά εισητήρια έφεραν γκρίνια και αποχωρήσεις από θεατρική παράσταση της Αθήνας

Τα χαμηλά εισητήρια έφεραν γκρίνια και αποχωρήσεις από θεατρική παράσταση της Αθήνας
Τα χαμηλά εισητήρια έφεραν γκρίνια και αποχωρήσεις από θεατρική παράσταση της Αθήνας

Σαμπρίνα Μυλωνάς

Στον… αέρα βρίσκεται η παράσταση «Νοικοκυρές του facebook» μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Δήμου Μυλωνά και της Σαμπρίνας σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espressoο».  

Ο Δήμος Μυλωνάς και η Σαμπρίνα παραιτήθηκαν από την παράσταση που ανεβαίνει στο θέατρο Αυλαία, ισχυριζόμενοι και οι δύο προσωπικούς λόγους.

Η μέτρια εισπρακτική πορεία της παράστασης το τελευταίο διάστημα είχε προκαλέσει γκρίνια στους ηθοποιούς, ωστόσο ‘λάδι στη φωτιά’ έριξαν τα πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για σφοδρή σύγκρουση με τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της παράστασης ηθοποιό Γιώργο Μακρή, η οποία έφερε και την οριστική ρήξη στις σχέσεις τους. Ο τελευταίος ζητούσε να εμφανίζεται μαζί τους μιας και εκείνον δεν τον καλούσε καμία τηλεοπτική εκπομπή.

«Ο κύριος Μακρής  δεν είχε πρόβλημα με τις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις για την προώθηση της παράστασης. Αποχώρησα λόγω υπερκόπωσης. Κουράστηκα ψυχολογικά. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο», διευκρινίζει η Σαμπρίνα.

Από την πλευρά του ο Δήμος Μυλωνάς τονίζει πως: «στη συγκεκριμένη παράσταση δυστυχώς οι οικονομικές απολαβές ήταν από μηδαμινές έως ανύπαρκτες επί 2,5 μήνες. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος της αποχώρησής μου. Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Γιώργο Μακρή». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR