counter

Τα τρυφερά λόγια του Τότσικα: "Την πρώτη φορά που αντίκρισα τα παιδιά μου..."

Τα τρυφερά λόγια του Τότσικα: "Την πρώτη φορά που αντίκρισα τα παιδιά μου..."
Τα τρυφερά λόγια του Τότσικα: "Την πρώτη φορά που αντίκρισα τα παιδιά μου..."

Αποστόλης Τότσικας:

Ένα μήνα μετά τον ερχομό των δίδυμων παιδιών του, ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας μίλησε για πρώτη φορά. Η σύζυγος του Ρούλα Ρέβη έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι στις 9 Σεπτεμβρίου, και με μια συνέντευξη του στο “Big fish” αποκάλυψε τα πρώτα συναισθήματα μετά την γέννηση των παιδιών του.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Από μικρός αγαπούσα πολύ τα παιδιά, έβλεπα, για παράδειγμα, ένα μικρό παιδί στον δρόμο και τρελαινόμουν. Αυτό μετά τη γέννηση των παιδιών μου μεγεθύνθηκε. Πιστεύω πως τα παιδιά σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι πλέον τα πράγματα. Τα υπολογίζεις αλλιώς. Σκέφτεσαι, για παράδειγμα, από τώρα "πώς θα πω στο παιδί μου μην πηδάς από μπαλκόνι σε μπαλκόνι ενώ το έχεις κάνει εσύ παλιά;". Εκείνο που φοβάσαι με τα παιδιά είναι μην κάνουν τα λάθη σου: Κι αυτό τελικά είναι από μόνο του πολύ μεγάλο λάθος! Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Όταν βλέπω τα παιδιά μου σβήνει ο κόσμος ! Δεν με ενδιαφέρουν όλα τ' άλλα. Και μετά προσπαθώ να κρατήσω μέσα μου το συναίσθημα αυτού που νιώθω κοιτώντας τα... Δεν ξέρω αν είναι το πιο έντονο από τα συναισθήματα που έχω βιώσει στη ζωή μου, αλλά σίγουρα είναι το πιο βαθύ. Θυμάμαι επίσης την πρώτη στιγμή που αντίκρισα τα παιδιά μου. Τα ποδαράκια τους... Τρελάθηκα... Συγκινήθηκα... Χάζευα...".

Ο Αποστόλης Τότσικας δείχνει να διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, και πώς να μην συμβαίνει αυτό άλλωστε; Τα δίδυμα μωράκια τους ήρθαν για να ολοκληρώσουν την ευτυχία της οικογένειας τους. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR