counter

Τα σχόλια Δήμου Βερύκιου για τον Αύγουστο Κορτώ και η δημόσια "συγνώμη" του

Τα σχόλια Δήμου Βερύκιου για τον Αύγουστο Κορτώ και η δημόσια "συγνώμη" του
Τα σχόλια Δήμου Βερύκιου για τον Αύγουστο Κορτώ και η δημόσια "συγνώμη" του

Βερύκιος Κορτώ

Σε ένα 15λεπτο σκληρό σχολιασμό κατά του συγγραφέα Αυγούστου Κορτώ αναλώθηκε μέσα από την καθημερινή του εκπομπή ο γνωστός δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha. Το απόσπασμα από την εκπομπή του Δήμου Βερύκιου και του Δημήτρη Σταυρόπουλου ακούστηκε στο πρωινό του Mega προκαλώντας ποικίλλα σχόλια στους παρουσιαστές αλλά και τους συντελεστές της εκπομπής.

Στο ηχητικό απόσπασμα που ακούστηκε ο Δήμος Βερύκιος, “επιτέθηκε” με διάφορους χαρακτηρισμούς εναντίον του Αυγούστου Κορτώ επειδή είπε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος. Αφορμή στάθηκε μια δημοσίευση του συγγραφέα στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook που δήλωσε πως δεν συμμετέχει ενεργά στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, με την υπενθύμιση πως παραμένει "αφοσιωμένος στον άνδρα του και στα βιβλία του".

Αυτή η φράση υπήρξε η αφορμή για ένα 15λεπτο σχολίων που θίγουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις του συγγραφέα. Ο Δήμος Βερύκιος χαρακτήρισε τον Αύγουστο Κορτώ με εκφράσεις και επίθετα που προκάλεσαν.

Η παρέα του Πρωινό mou σχολίασε αρνητικά το γεγονός μιλώντας για ναυτία και δυσφορία μετά από όσα ακούστηκαν. Ενώ στη συνέχεια σχολίασαν αρνητικά και τη δήλωση μετάνοιας του Δήμου Βερύκιου η οποία έγινε μέσω facebook. Θεώρησαν ότι ήταν ειρωνικό το γεγονός ότι δήλωσε τη μεταμέλεια του τρόπο τέτοιο που ήταν σαν να κάνει υπεύθυνη δήλωση στο Αστυνομικό Τμήμα, ώστε να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που προκύψει κάποιο δικαστήριο. 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR