counter

"Τα ραδίκια ανάποδα": Διάσημοι καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης

"Τα ραδίκια ανάποδα": Διάσημοι καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης
"Τα ραδίκια ανάποδα": Διάσημοι καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Επίσημη πρεμιέρα έκανε χθες η παράσταση «Τα ραδίκια ανάποδα» με τον Γιώργο Γαλίτη σ’ ένα μαραθώνιο μεταμορφώσεων να αποθεώνεται από το κοινό και να κλέβει τις εντυπώσεις. Το FTHIS. GR ήταν εκεί.

Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι έδωσαν το «παρών» στη παράσταση που σκηνοθέτησε μοναδικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης .

Ο Γιώργος Γαλίτης μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες  πλατείες  θεάτρων της πόλης, όπως είναι  αυτή του θεάτρου «Ηβη» τολμά και ενθουσιάζει! Επικοινωνιακός, άμεσος, με μια δυναμική παρουσία, ουσιαστικά «παρών» και τα 80 λεπτά στη σκηνή αποθεώθηκε από το κοινό της πρεμιέρας.

Ερμηνεύει  από τον προληπτικό χειρουργό, μέχρι τον Κρητήκαρο, τον πολιτικό, τον ιερωμένο, την τραγουδίστρια, τον αξιωματικό, το κλεφτρόνι , τον παρουσιαστή ειδήσεων και κάθε φορά σκέφτεσαι: «Αυτός! Αυτός είναι ο καλύτερος του ρόλος!» μέχρι να’ ρθει ο επόμενος για να σου αλλάξει τη γνώμη.

Ανάμεσα στο κοινό που παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα είδαμε τον Τζίμη Πανούση με τη σύζυγό του, τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τον Θανάση Ευθυμιάδη, τις αδερφές Μαγγίρα, τον Νίκο  Μουτσινά ,  τον Κώστα Σπυρόπουλο –που είναι και ο παραγωγός της παράστασης-, την Τζένη Μπότση και πολλούς άλλους.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR