counter

Τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωράκι μου

Τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωράκι μου
Τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωράκι μου

Καλημέρα σας φίλες μου, καλή εβδομάδα!!!

Τι σημαίνουν για εμένα τα Χριστούγεννα!!!

Όλοι γνωρίζουμε  ότι τα Χριστούγεννα είναι περίοδος χαράς, ευχαρίστησης και επαφής με την οικογένεια και τους κοντινούς μας ανθρώπους. Η πόλη στολίζεται, τα μαγαζιά το ίδιο, οι άνθρωποι βγαίνουν έξω να διασκεδάσουν και να ψωνίσουν δώρα για τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Η γιορτή που όλοι λίγο-πολύ γινόμαστε παιδιά και ζούμε με ενθουσιασμό την πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων: το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και του σπιτιού, την προετοιμασία γλυκών και εδεσμάτων.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, το σπιτάκι μας γέμισε Χριστουγεννιάτικους ήχους.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ξεκινάω να στολίζω και έχω τόσο μεγάλη χαρά, αλλά φέτος έχω έναν λόγο παραπάνω να νιώθω ξεχωριστά διότι, ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία μας το γλυκό μας μωράκι. Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν...

Τα πρώτα του Χριστούγεννα θέλω να είναι πολύ ιδιαίτερα, φωτεινά, με λάμψη και μια ζέστη ,οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ξεκινήσαμε νωρίς την Κυριακή, μαζεύτηκαν οι δικοί μας, κατεβάσαμε στολίδια, δέντρα, λαμπάκια, γιρλάντες,  Άγιους Βασίληδες, βάλαμε μουσική και το σκηνικό ήταν έτοιμο. Ο μπέμπης καθόταν ήσυχος μέσα στο κρεβατάκι του και απολάμβανε τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Αυτά τα Χριστούγεννα, θέλω να έρθω πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάω. Μέσα στους  τρελούς  ρυθμούς της καθημερινότητας, όπου δεν προλαβαίνουμε να δούμε αρκετά ούτε τους ανθρώπους που μένουν στο ίδιο σπίτι μαζί μας, το σύντροφο, τα παιδιά μας, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις γιορτές για να έρθουμε όλοι πιο κοντά.

Μπορεί η ψυχολογία σας να μην είναι στα πολύ up, προσπαθήστε να αλλάξετε διάθεση και να δώσετε άλλο νόημα σε αυτές τις γιορτές.

Ζήστε την κάθε στιγμή και δημιουργήστε μόνοι σας μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Πιστέψτε στο θαύμα των Χριστουγέννων και κάντε πολλές ευχές!

Πολλά πολλά φιλιά...............!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR