counter

Τα παιδάκια είναι φτυστά η μαμά τους, Alessandra Ambrosio

Τα παιδάκια είναι φτυστά η μαμά τους, Alessandra Ambrosio
Τα παιδάκια είναι φτυστά η μαμά τους, Alessandra Ambrosio

Εκθαμβωτική, καλλονή και απόλυτα σέξι. Η Alessandra Ambrosio δικαίως θεωρείται ένας από τους πιο σέξι Αγγέλους της Victoria Secret. Κάθε φωτογραφικό της καρέ μοναδικό. Κάθε εμφάνισή της, στα show της διάσημης εταιρίας, αποστομωτική. Η διάσημη καλλονή αποδεικνύει ότι η μητρότητα συνδυάζεται άψογα με το επάγγελμα του μοντέλου αλλά απαιτεί κόπο και μέτρο.

Η Alessandra Ambrosio είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και περιζήτητες παρουσίες στο χώρο του modeling. Έχει καταφέρει με τεράστια επιτυχία να συνδυάσει τη μητρότητα με ένα επάγγελμα που απαιτεί αφοσίωση, μετακινήσεις και θυσίες.

Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε με την οικογένεια της στο Los Angeles να περνάει όμορφες στιγμές γεμάτες παιχνίδι και ξενοιασιά για χάρη του μικρού της Noah και της πανέμορφης Anja. Όπως ήταν αναμενόμενο η Alessandra Ambrosio και ο σύζυγός της, Jamie Mazur τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους όταν εμφανίστηκαν με τα δυο τους παιδιά.

Ο 16 μηνών γιος της Noah και η 5χρονη Anja, έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο με το υπέροχο στυλ τους όσο και με την ομοιότητα που έχουν με τη διάσημη μαμά τους. Η κόρη της celebrity φορούσε μια girly φουστίτσα με ένα T- shirt τα οποία είχε συνδυάσει μοναδικά με τα μπεζ μποτίνια της. Ο «τυπάς» Noah, φορούσε τζιν, καρό πουκάμισο και τιράντες και κέντριζε το ενδιαφέρον των περαστικών με το μπλε καπέλο του. Και τα δυο παιδιά έχουν πάρει τα περισσότερα χαρακτηριστικά από τη μαμά τους και οι περισσότεροι θεωρούν ότι θα ακολουθήσουν τα χνάρια της Alessandra Ambrosio.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR