counter

Τα Marks & Spencer και ο Άκης Πετρετζίκης αποκάλυψαν τα μυστικά της βρετανικής κουζίνας

Τα Marks & Spencer και ο Άκης Πετρετζίκης αποκάλυψαν τα μυστικά της βρετανικής κουζίνας
Τα Marks & Spencer και ο Άκης Πετρετζίκης αποκάλυψαν τα μυστικά της βρετανικής κουζίνας

Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014, σε μια εκδήλωση γεμάτη γευστικές εκπλήξεις, τα Marks & Spencer αποκάλυψαν σε δημοσιογράφους & επωνύμους τα μυστικά της βρετανικής κουζίνας με τη βοήθεια του chef Άκη Πετρετζίκη!

Τα Marks & Spencer υποδέχθηκαν food editors, food & fashion bloggers, καθώς και εκπροσώπους από τα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά στο ζεστό & φιλόξενο χώρο του Kitchen Lab, του εργαστηρίου μαγειρικής του γνωστού chef. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την αγαπημένη βρετανική σειρά τροφίμων και να απολαύσουν αλμυρές & γλυκές λιχουδιές, όπως scones & muffins με την υπογραφή των M&S.

Στo live cooking show που ακολούθησε, ο Άκης Πετρετζίκης, χρησιμοποιώντας επιλεγμένα προϊόντα των Marks & Spencer δημιούργησε λαχταριστές συνταγές που εντυπωσίασαν. Συνδυάζοντας την εξαιρετική πρώτη ύλη των M&S με τη δημιουργικότητα του, ο Άκης παρουσίασε στους καλεσμένους πρωτότυπες γευστικές προτάσεις για πρωινό, κυρίως γεύμα αλλά και επιδόρπιο με απολύτως βρετανικό χαρακτήρα.

Tα Marks & Spencer Food αποτελούν μια από τις πλέον δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων των M&S παγκοσμίως. Έχοντας αγαπηθεί από εκατομμύρια καταναλωτές, έχουν καταφέρει ήδη να κατακτήσουν και την καρδιά του ελληνικού αγοραστικού κοινού χάρη στην άριστη ποιότητα, τις μοναδικές γεύσεις τους και το εκλεπτυσμένο design των συσκευασιών τους.  

Ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν το «παρών» ήταν και επώνυμοι λάτρεις της βρετανικής κουζίνας, όπως η Ναταλία Δραγούμη, η Άννα Πρέλεβιτς, ο Δημήτρης Μακαλιάς & o Γιώργος Βαγιάτας που απόλαυσαν τη ζεστή ατμόσφαιρα του χώρου και τις γευστικές προτάσεις των M&S δια χειρός Άκη Πετρετζίκη!

Τα M&S Food θα τα βρείτε:

Στο M&S flagship store (Ερμού 33-35, 6ο όροφος)

Στο M&S Food στη Γλυφάδα (Λεωφ. Βουλιαγμένης 85)

Στο M&S Food Hall στη Γλυφάδα (Λαζαράκη 13 & Κονδύλη 1)

Στο M&S Food Hall στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 45)

Στο M&S Food Hall στην Κέρκυρα (Γ. Θεοτόκη 15-17) 

Σχετικά με τα Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους πριν από 129 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα, αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Δραστηριοποιούνται διεθνώς σε περισσότερες από 50 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία με πάνω από 1000 καταστήματα. Τα Marks & Spencer διαθέτουν υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης, προϊόντα για το σπίτι καθώς και τρόφιμα. Κάθε εβδομάδα, 20 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματά M&S, ενώ απασχολούν παγκοσμίως πάνω από 81.000 υπαλλήλους.

Τα Marks & Spencer στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα το 1990 και σήμερα διαθέτουν 27 καταστήματα σε όλη τη χώρα (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Πάτρα κ.ά.).

Από την 1η Απριλίου 2012, οι μέτοχοι της εταιρείας Marks & Spencer Μαρινόπουλος Ελλάδος Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι: α) Marks & Spencer BV με μετοχικό κεφάλαιο 80% και β) Marinopoulos Holding Sarl με μετοχικό κεφάλαιο 20%.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

κ. Μαρίνα Ζαμζάρα, V+O COMMUNICATION, τηλ. 210 72 49 000, 211 75 01 252, e-mail: mz@vando.gr

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR