counter

Τα κουκλιά της φωτογραφίας είναι τα παιδιά ενός πανέμορφου ζευγαριού

Τα κουκλιά της φωτογραφίας είναι τα παιδιά ενός πανέμορφου ζευγαριού
Τα κουκλιά της φωτογραφίας είναι τα παιδιά ενός πανέμορφου ζευγαριού

Είναι τα παιδιά ενός πανέμορφου και αγαπημένου ζευγαριού που ζει τον έρωτα του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν του αρέσει να προκαλεί καθόλου. Χαμηλών τόνων και αφοσιωμένοι στην οικογένεια τους και το γάμο τους ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα, λαμπερά και αξιοζήλευτα ζευγάρια της showbiz.

Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου έχουν ανακαλύψει το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο που όπως όλα δείχνουν έχει διάρκεια και γερές βάσεις. Μαζί με τα τρία παιδιά του, τη 9χρονη Ηλέκτρα, την 8χρονη Μαλένα, τον 6χρονο Σπύρο δε χάνουν στιγμή οι πέντε τους.

Την Κυριακή στις 9 Φεβρουαρίου η οικογένεια αφιερωσε το ηλιόλουστο πρωινό της στο θέατρο. Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου πήραν τα παιδιά τους και πήγαν στην επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Badminton που παρακολούθησαν τη "Ζέβρα Πυτζάμα".

Η οικογένεια έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς τα παιδιά του ζευγαριού είναι κουκλιά, καλοντυμένα και φαίνεται πως έχουν πάρει χαρακτηριστικά και από τους δυο γονείς. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR