counter

Τα κουκλιά είναι πολύ γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

Τα κουκλιά είναι πολύ γνωστού Έλληνα τραγουδιστή
Τα κουκλιά είναι πολύ γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

Χρήστος Μενιδιάτης

Συντέντευξη στο ΟΚ! και το Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε ο Χρήστος Μενιδιάτης και μεταξύ άλλων φωτογραφήθηκε με τους πανέμορφους γιους του.

Το 2015 πρέπει να ήταν µία από τις καλύτερες χρονιές σου. Έτσι είναι. Το 2015 είχα τη µεγάλη χαρά να γίνω πατέρας για δεύτερη φορά και να αποκτήσω τον Παναγιώτη µου. Εκτός αυτού, σε µία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για όλους µας, και επαγγελµατικά τα πράγµατα πήγαν περίφηµα για εµένα, γιατί κυκλοφόρησαν τρία καινούρια τραγούδια µε τη Heaven Music, το Άραγε πού να 'σαι, το Καίγοµαι και πρόσφατα Τα κλειδιά, που οπτικοποιήθηκε πριν από λίγες µέρες στο χωριό της γυναίκας µου, στην Τρίπολη. Σε επίπεδο συνεργασιών, είχα ένα υπέροχο καλοκαίρι µε τον Χρήστο Χολίδη στο Frangelico και τώρα συνεχίζουµε στο ίδιο µαγαζί µε τον Αντύπα. 

Όταν η Νάνσυ ήταν έγκυος στο πρώτο σας παιδί, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας σου. Τι σου έχει µείνει από εκείνη την περίοδο; Ήταν πιο έντονα τα συναισθήµατα όταν ήρθε ο πρώτος µου γιος. Αυτό δεν είχε να κάνει µόνο µε το ότι είχε µεσολαβήσει ένα διάστηµα θλίψης, λόγω της απώλειας του πατέρα µου, αλλά και µε το ότι δεν είχα ξαναγίνει γονιός. Όλα ήταν πρωτόγνωρα. Η αλήθεια είναι ότι, όσο περνάει ο καιρός, σκέφτοµαι όλο και περισσότερο τον πατέρα µου, ίσως γιατί στην αρχή προστατεύεις τον εαυτό σου και δεν τον αφήνεις να συνειδητοποιήσει τι έχει συµβεί. Ποτέ όµως δεν έχω πει «µακάρι να ήταν εδώ για να καµαρώσει τα εγγόνια του», γιατί ό,τι δεν περνάει από το χέρι µας, δεν µπορούµε να το αλλάξουµε. Κι όταν καµιά φορά µού λένε άλλοι: «Κρίµα που δεν πρόλαβε να δει τον Μιχάλη και τον Παναγιώτη» λέω: «Ας καταφέρω να κάνω όσα σπουδαία κατάφερε εκείνος, ας έχω την επιτυχία και την ευτυχία που είχε, κι ας µη δω εγγόνια». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR