counter

Τα κορίτσια ξενυχτάνε! Kατερίνα Καινούργιου - Μαρία Ηλιάκη: Βραδινή έξοδος για τις δύο φίλες

Τα κορίτσια ξενυχτάνε! Kατερίνα Καινούργιου - Μαρία Ηλιάκη: Βραδινή έξοδος για τις δύο φίλες
Τα κορίτσια ξενυχτάνε! Kατερίνα Καινούργιου - Μαρία Ηλιάκη: Βραδινή έξοδος για τις δύο φίλες

Φωτογραφίες από την βραδινή της έξοδο με την καλή της φίλη και συμπαρουσιάστριά της Μαρία Ηλιάκη ανήρτησε η Κατερίνα Καινούργιου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Δύο ημέρες πριν την ονομαστική γιορτή της Κατερίνας, στις 25 Νοεμβρίου, Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου απόλαυσαν το βράδυ του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου μια ladie's night σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Οι 'κολλητούλες", λέξη που χρησιμοποιεί συχνά η Κατερίνα για τις δύο τους, πέρασαν όμορφες στιγμές και το ενσταντανέ τους δείχνει την χαλαρή τους διάθεση και το κέφι τους. Στην παρέα τους κατά την διάρκεια της βραδιάς βρέθηκε και ο διεθνής τερματοφύλακας Μιχάλης Σηφάκης ο οποίος πόζαρε με την Κατερίνα στον φακό της και φαίνεται ότι διατηρούν μια ζεστή φιλία.

Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου αν και έχουν μια απαιτητική καθημερινότητα με τις πολλαπλές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βρίσκουν τρόπο να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν ευχάριστες βραδιές. Η Μαρία Ηλιάκη αν και σε πρόσφατη συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά και το "Νικ ο κλοκ" δήλωσε ότι βίωσε μια πολύ δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή τα τελευταία χρόνια, δείχνει πλέον να "παίρνει την ρεβάνς" και να διασκεδάζει με την καρδιά της. Η Κατερίνα Καινούργιου, από την άλλη, διανύει μια από τις πιο ήρεμες περιόδους της προσωπικής της ζώης αλλά και μια από τις πιο δημιουργικές στην επαγγελματική της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR