counter

Τα “Φιλαράκια” γίνονται βιβλίο μαγειρικής

Τα “Φιλαράκια” γίνονται βιβλίο μαγειρικής
Τα “Φιλαράκια” γίνονται βιβλίο μαγειρικής

Με αφορμή την 26η επέτειο της αγαπημένης σειράς όλων, τα «Φιλαράκια», η Warner Brothers αποφάσισε να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου ένα βιβλίο μαγειρικής, που θα περιλαμβάνει όλα όσα έτρωγαν οι πρωταγωνιστές στα επεισόδια της κωμικής σειράς.

Το «Friends: The Official Cookbook» όπως θα ονομάζεται το εν λόγω βιβλίο, περιέχει εκατό συνταγές με την υπογραφή της σεφ Αμάντα Γι μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και την ιστορία του κάθε πιάτου.

Το βιβλίο θα αποτελείται από 176 σελίδες μέσα στις οποίες οι αναγνώστες θα μπορούν να βρουν, μεταξύ άλλων, τις τηγανητές πατάτες που ο Τζόι Τριμπιάνι αρνείται να μοιραστεί ακόμη και όταν βγαίνει ραντεβού με τη Σάρα, φίλη της Φίμπι, καθώς και τα πιάτα που ετοιμάζει η Μόνικα για το δείπνο την Ημέρα των Ευχαριστιών.

«Είτε είστε έμπειρος/η σεφ όπως η Μόνικα Γκέλερ, είτε απλά ξεκινάτε μια επιχείρηση κέτερινγκ όπως η Φίμπι Μπουφέ, είτε είστε ένας λάτρης του φαγητού, όπως ο Τζόι Τριμπιάνι, το βιβλίο «Friends: The Official Cookbook» προσφέρει μια ποικιλία συνταγών για σεφ όλων των επιπέδων» τονίζεται στην περιγραφή του βιβλίου. Ετοιμάζοντας ορεκτικά, κύρια πιάτα, ποτά και επιδόρπια, θα μπορούσατε εύκολα να δημιουργήσετε ένα επικό δείπνο με θέμα τη σειρά «Φιλαράκια».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR