counter

Τα ερωτευμένα ζευγάρια της Showbiz ψηφίζουν Μύκονο!

Τα ερωτευμένα ζευγάρια της Showbiz ψηφίζουν Μύκονο!
Τα ερωτευμένα ζευγάρια της Showbiz ψηφίζουν Μύκονο!

Τη Μύκονο επέλεξαν για τις διακοπές τους τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz!

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Κατερίνα Λάσπα με τον σύζυγο της  Νεκτάριο Νικολόπουλο βρέθηκαν στο νησί των ανέμων για να απολαύσουν ένα ξέγνοιαστο διήμερο. Άλλωστε ο σύζυγος της παρουσιάστριας δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά στο νησί και οι δυο τους περνάνε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στη Φτελιά της Μυκόνου.

Στα σοκάκια της Μυκόνου τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός και την Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα. Όπως σε κάθε τους εμφάνιση, το ζευγάρι ήταν πιασμένο χέρι χέρι και έδειχνε να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μακριά από την Αθήνα.

Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασάς ξέκλεψαν λίγο από τον χρόνο τους για να περάσουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς στο πανέμορφο νησί. Βουτιές στη θάλασσα, καλό φαγητό και ρομαντικές βόλτες στα σοκάκια έφεραν το ζευγάρι ακόμη πιο κοντά! 

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ,  η Αθήνα Οικονομάκου έκανε την εμφάνιση της στη Χώρα της Μυκόνου, με τον σύντροφο της Φίλιππο Μιχόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός πλέον όχι μόνο δεν κρύβει τον έρωτα της για τον αγαπημένο της αλλά δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή, ακόμα και μπροστά από τον φωτογραφικό φακό. Η Αθηνά Οικονομάκου φανερά μαυρισμένη δείχνει πως το καλοκαίρι είναι τελικά η εποχή της!

Δείτε τις φωτογραφίες 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR