counter

Tα έδειξε όλα αλλά κανείς δεν ήθελε να τα δει!

Tα έδειξε όλα αλλά κανείς δεν ήθελε να τα δει!
Tα έδειξε όλα αλλά κανείς δεν ήθελε να τα δει!

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Όταν ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του ’80 γοήτευσε το κοινό γιατί  με κάθε επαγγελματική της κίνηση προκαλούσε και σόκαρε. Οι γυμνές φωτογραφίες του βιβλίου "Erotica", το ντοκιμαντέρ "Truth or Dare", η εμμονή της με τα θρησκευτικά σύμβολα, όλα βοήθησαν να στεφτεί "βασίλισσα της ποπ" και να κρατάει για χρόνια σε εγρήγορση το κοινό, αλλά και τα Μέσα.

Τρεις δεκαετίες μετά, στα 54 της χρόνια, η Μadonna αδυνατεί να βγάλει από μέσα της το άτακτο κορίτσι που λατρεύει να προκαλεί και να δημιουργεί ντόρο γύρω από το όνομά της. Μέσα από τους στίχους των τραγουδιών της και τα video clips της ενθαρρύνει ακόμα τις γυναίκες να νιώθουν άνετα με την σεξουαλικότητά τους και το σώμα τους. Και αφού το πιστεύει δεν έχει κανένα πρόβλημα να το κάνει και πράξη. Άλλωστε το σώμα που διατηρεί της επιτρέπει να το αποκαλύπτει με υπερηφάνεια.

Στη τελευταία της συναυλία η Madonna, αφαιρώντας μερικά ρούχα ή για να είμαστε ακριβείς, αφαιρώντας όλα τα ρούχα της, εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα ημιδιάφανο σουτιέν και ένα πραγματικά μικροσκοπικό εσώρουχο. Ακολουθώντας μάλιστα τις απαιτητικές φιγούρες της χορογραφίας, οι φωτογράφοι είχαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τα σημεία του σώματος που έμεναν "ακάλυπτα".

Τα διεθνή μέσα πάντως όσο κι αν αγαπάνε την "βασίλισσα" αποδοκίμασαν έστω και κομψά την απόφασή της να εμφανιστεί τόσο αποκαλυπτική. Τα δύο χειρότερα σχόλια που διαβάσαμε για αυτές τις φωτογραφίες είναι ότι "μόνο ο γυναικολόγος της έπρεπε να δει τόσα πολλά" και ότι "παρά το τόσο γυμνό, οι θεατές αντί να 'ξεσηκωθούν' αποχώρησαν 'ξενερωμένοι'.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR