counter

Τα… δάκρυα της Πηνελόπης για την απώλεια που την σημάδεψε! (Video)

Τα… δάκρυα της Πηνελόπης για την απώλεια που την σημάδεψε! (Video)
Τα… δάκρυα της Πηνελόπης για την απώλεια που την σημάδεψε! (Video)

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Καλεσμένη της εκπομπής FTHIS TV ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μια μέρα πριν τη πρεμιέρα του έργου “Άντρες έτοιμοι για όλα” όπου πρωταγωνιστεί, μίλησε για τα επαγγελματικά της, ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να ασχολούνται με τα προσωπικά της, ενώ όταν η συζήτηση έφτασε στη γιαγιά της που “έφυγε” πρόσφατα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.  

Δεν πιστεύω στη τύχη
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι της θεωρίας πως μόνος σου χτίζεις τη μοίρα σου. “Αν δουλεύεις πολύ και αγαπάς αυτό που κάνεις, τότε τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά.Το θέμα είναι να μένεις εστιασμένος σε ότι κάνεις. Δεν πιστεύω στη τύχη, θεωρώ ότι μόνοι μας διαμορφώνουμε τη ζωή μας” τόνισε.

 

Η Πηνελόπη (ξανα)μπήκε στον πάγο!
Ένα video στις καλύτερες φιγούρες της από το “Dancing on ice”, εκεί που εντυπωσίασε, αλλά και τα άπταιστα… γαλλικά της στη συμμετοχή της στο παιχνίδι “Balck out”, μας θύμισε τις καλύτερες στιγμές της.

 

Ο Αντύπας είναι πολύ… ροκ
Για τα σχήματα που συνδυάζουν διαφορετικά μουσικά είδη, τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της με τους Mamacita on Fire στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και τον Αντύπα μίλησε η Πηνελόπη. “Το θέμα είναι ο κόσμος να περνάει καλά και πολύ έξυπνα έχουν σκεφτεί να συνδυάσουν διαφορετικά μουσικά είδη” είπε η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, για να συμπληρώσει: “Για μένα υπάρχουν μεγάλες και μικρές σκηνές, όχι πίστες. Το καλοκαίρι δίπλα στον Σάκη ήταν πολύ ωραία. Ναι μεν είχε και το λαϊκό πρόγραμμα, αλλά τον Αντύπα τον θεωρώ πολύ ροκ! Μιλάει στη ψυχή του ανθρώπου”.

 

"Είμαι πάντα ερωτευμένη"
Ευτυχισμένη δήλωσε η Πηνελόπη αυτή τη περίοδο, που δεν δίστασε να πει ότι είναι πάντα ερωτευμένη. “Έχω αυτό το πρόβλημα, δεν μπορώ να μείνω χωρίς έρωτα και εκεί κάνω τα μεγάλα λάθη. Αλλά τώρα είμαι πολύ καλά” τόνισε και συμπλήρωσε ότι ένα παιδί θα την ολοκλήρωνε: “Όπως έχω ξαναπεί, θα ήθελα να κάνω ένα παιδί, έστω κι αν δεν παντρευτώ. Το θέλω πολύ. Τόσο που περιμένω να γίνει κατά λάθος”.

 Άλλωστε είναι από τις γυναίκες που λένε τα πράγματα όπως είναι, ακόμα και την ηλικία τους. “Είμαι 35 και δεν το κρύβω. Άλλωστε είμαι σε μια ηλικία που είναι πολύ δημιουργική, ενώ ξέρω καλύτερα τι με κάνει χαρούμενη”. Και στο θέμα του συντρόφου της, ξέρει τι την κάνει χαρούμενη: “Μου αρέσει οι σύντροφοί μου να είναι και φίλοι μου. Θέλω με το αγόρι μου να έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα και να κάνουμε τα ίδια πράγματα. Έχω αποφασίσει πως ότι δεν με κάνει χαρούμενη θα το κόβω”.

 

Γιατί έκλαψε η Πηνελόπη;
Μίλησε και για τον πρόσφατο θάνατο της γιαγιάς της, που συνέπεσε με τη μέρα των γενεθλίων της. “Ήταν και είναι ακόμα βαρύ για εμένα, καθώς ήταν μια γυναίκα που μας μεγάλωσε” είπε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και συμπλήρωσε: “Είχε προβλήματα υγείας και ήταν μια μεγάλη γυναίκα, άρα κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό. Άλλα και πάλι δεν παύει να σε στεναχωρεί αυτό”.

 

Ο κόσμος ανακρίνει τη Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Για τις sexy εμφανίσεις της, για τον πιο περίεργο χωρισμό της και την ατάκα…. “χοντρή” που ακούει, απάντησε ηθοποιός, όταν κάθισε στη καρέκλα της ανάκρισης. Δείτε το video.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR