counter

Τα δάκρυα της Ελένης Μενεγάκη και το απόσπασμα που διάβασε με τρεμάμενη φωνή!

Τα δάκρυα της Ελένης Μενεγάκη και το απόσπασμα που διάβασε με τρεμάμενη φωνή!
Τα δάκρυα της Ελένης Μενεγάκη και το απόσπασμα που διάβασε με τρεμάμενη φωνή!

Μενεγάκη

Για άλλη μια φορά η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε στην εκπομπής έναν άνθρωπο που είχε να διηγηθεί μια ξεχωριστή ιστορία.

Καλεσμένος της ο Δημήτρης Αναστασόπουλος που στα 5 χρόνια πέρασε την πόρτα του ορφανοτροφείο αφού η μητέρα ήταν αδύναμη να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Με αφορμή αυτά τα δύσκολα βιώματα ο Δημήτρης Αναστασόπουλος μαζί με άλλα παιδιά που βρέθηκαν τότε στο ορφανοτροφείο έγραψαν και δημοσίευσαν ένα βιβλίο με τον τίτλο "Το κλουβί και η φωλιά" όπου κατέγραψαν προσωπικές τους μαρτυρίες.

Μια τέτοια μαρτυρία διάβασε και η Ελένη Μενεγάκη που δεν άντεξε από την συγκίνηση! Τα δάκρυα της δεν μπόρεσε να τα συγκρατήσει αλλά και η φωνή της την πρόδωσε! “ 9.00- 10.00 με ξύπνησε η γιαγιά μου και είπε έλα να σε ετοιμάσω να σε πάω σε ένα μεγάλο σπίτι με απιδιά για να παίξεις. Ήμουν γύρω στα 7 μόλις φτάσαμε είδα μια μεγάλη ξύλινη πόρτα και κάτι κακό άγγιξε την ψυχή. Πάμε να φύγουμε της είπα. Φτάσαμε σε μια αυλή με παιδιά που με κοίταγαν και γέλαγαν. Εγώ φώναζα και έκλαιγα! Κάποια στιγμή άκουγα τα παιδιά να λένε ένα τραγούδι, τότε δεν κατάλαβα τι έλεγε, αργότερα το τραγουδούσα κι εγώ. Όταν ήμουν 3 ετών και πήγαινα τεσσάρων καλύτερα μανούλα μου να με έδινες στο χάρο.  Τώρα που μεγάλωσα σε αυτή την ηλικία λιώνει το κορμάκι μου μες στα ορφανοτροφεία”.

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR