counter

Tα αυστηρά σχόλια του Έλτον Τζον για τους σύγχρονους μουσικούς

Tα αυστηρά σχόλια του Έλτον Τζον για τους σύγχρονους μουσικούς
Tα αυστηρά σχόλια του Έλτον Τζον για τους σύγχρονους μουσικούς

Αυστηρή ήταν η κριτική που άσκησε ο Έλτον Τζον στους σύγχρονους μουσικούς της ποπ, οι οποίοι δεν γράφουν οι ίδιοι τη μουσική τους.

Ο Άγγλος τραγουδοποιός και συνθέτης και πιανίστας εμφανίστηκε στο BBC Radio 6 Music την περασμένη εβδομάδα και δε δίστασε να εκφράσει την βαθιά του απογοήτευσή για τη μουσική που κυριαρχεί σήμερα στα charts, μιας και δεν τα θεωρεί «πραγματικά τραγούδια».

Ο Έλτον Τζον, δήλωσε θαυμαστής των καλλιτεχνών που γράφουν τη δική τους μουσική, ξεχωρίζοντας τον τραγουδιστή-τραγουδοποιό Father John Misty και τον 21χρονο μουσικό και YouTuber Conan Gray ως δύο από τους αγαπημένους του.

«Ο Conan είναι από την Αμερική και είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης στο American Spotify Top 50 που γράφει τραγούδια χωρίς κανέναν άλλο» ανέφερε ο Έλτον Τζον και συνέχισε, «Όλοι οι άλλοι έχουν τέσσερις ή πέντε δημιουργούς [ανά κομμάτι]. Κοιτάξτε τις περισσότερες ηχογραφήσεις στα charts -δεν είναι πραγματικά τραγούδια, είναι αποσπάσματα. Και είναι ωραίο να ακούς κάποιον να γράφει ένα σωστό τραγούδι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR