counter

Σύζυγος Γιάννη Καλλιάνου: "Δεν είναι καλά ψυχολογικά - Δεν μπορεί καν να μπει στο σπίτι"

Σύζυγος Γιάννη Καλλιάνου: "Δεν είναι καλά ψυχολογικά - Δεν μπορεί καν να μπει στο σπίτι"
Σύζυγος Γιάννη Καλλιάνου: "Δεν είναι καλά ψυχολογικά - Δεν μπορεί καν να μπει στο σπίτι"

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Γιάννης Καλλιάνος με τον θάνατο του πατέρα του, όπως είπε η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού, στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο λίγο πριν την τραγική κατάληξη.

«Ο Γιάννης δεν προσπαθεί να κρατήσει τα δάκρυά του, έχουν στερέψει τα δάκρυά του. Έχει κλάψει πάρα πολύ αυτές τις μέρες ο Γιάννης, έχει κουραστεί να κλαίει. Όπως είδατε, το βίντεο που δημοσίευσε είναι από το αυτοκίνητο, γιατί ο Γιάννης δε μπορεί να μπει στο σπίτι, δεν τον χωράει το σπίτι. Είναι στο αυτοκίνητο, κάνει βόλτες, δε μπορεί να ηρεμήσει, δεν τον χωράει ο τόπος. Δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά ο Γιάννης αυτή τη στιγμή» είχε πει η Χάρις Δαμιανού και ανέφερε, καθώς οι δηλώσεις της έγιναν πριν πεθάνει ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου ότι προσεύχονται να γίνει το θαύμα.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες θανάτου του πατέρα του - Ο Κούγιας στην εκπροσώπηση της οικογένειας

 

«Ο πατέρας του Γιάννη είναι βαριά. Αλλά όσο ο άνθρωπος είναι ζωντανός πάντα υπάρχει μια ελπίδα. Ο Γιάννης έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του, γι’ αυτό είναι και τόσο στεναχωρημένος. Όσο ο άνθρωπος είναι ζωντανός, ελπίζουμε. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, είναι γερός οργανισμός, τα έχει καταφέρει κι άλλες φορές από βαριές καταστάσεις. Ίσως τα καταφέρει και τώρα» ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR