counter

Σύστησε τον πρώην στον νυν! Η φωτογραφία με τους τρεις τους είναι όλα τα λεφτά!

Σύστησε τον πρώην στον νυν! Η φωτογραφία με τους τρεις τους είναι όλα τα λεφτά!
Σύστησε τον πρώην στον νυν! Η φωτογραφία με τους τρεις τους είναι όλα τα λεφτά!

Jennifer Lopez_Casper

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Μπορεί στη φωτογραφία να βλέπετε την αγωνία στα μάτια της Lopez, κοιτώντας τον νυν Casper Smart, όμως αυτή η ασυνήθιστη συνάντηση μόνο πολιτισμένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Τα πάρτι που έγιναν προχθές το βράδυ για την απονομή των Χρυσών Σφαιρών συγκέντρωσαν τους διασημότερους αστέρες του Hollywood και όπως ήταν λογικό πρώην και νυν "έπεσαν μούρη με μούρη" . Η Jennifer Lopez είχε τον τρόπο να μετατρέψει μία τέτοια συνάντηση σε... περίπατο.

Όταν στο πάρτι που διασκέδαζε με τον 25χρονο σύντροφό της Casper Smart μπήκε ο πρώην της P. Diddy χωρίς δεύτερη σκέψη τον πλησίασε και του είπε: "Τι κάνεις μωρό μου" καθώς τον φίλησε στο μάγουλο; Μετά τον σύστησε και στον Casper και οι τρεις τους συνομίλησαν για αρκετά λεπτά.

Η Jennifer και ο P. Diddy έζησαν έναν δυνατό έρωτα από το 1998 και για δύο χρόνια και όπως έχουν δηλώσει στο παρελθόν ο χωρισμός σημάδεψε και τους δύο.

Η Lopez σε συνεντεύξεις της δήλωνε τότε: "Ερωτευτήκαμε παράφορα και ήταν ο μέντοράς μου" ενώ ο διάσημος ράπερ σε ανάλογο ύφος έλεγε: "Η καρδιά μου είναι δυνατή, την Jennifer θα την αγαπάω πάντα".

Τελικά, δεκατρία χρόνια μετά, βρήκαν το δρόμο προς την φιλία. Αλίμονο στο Casper, ο οποίος μετά την γνωριμία του με τον πρώην άντρα της καλής του, Μarc Anthony, γνωρίζει τώρα και τον P. Diddy. Mένει μόνο ο Ben Affleck!

 

 

 .

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR