counter

Σύσσωμη η οικογένεια Beckham με total black στο κόκκινο χαλί!

Σύσσωμη η οικογένεια Beckham με total black στο κόκκινο χαλί!
Σύσσωμη η οικογένεια Beckham με total black στο κόκκινο χαλί!

Οικογένεια Beckham

Σύσσωμη η οικογένεια Beckham έδωσε λίγη από τη λάμψη της με την παρουσία της στην παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ "The Class of '92".

Με τους παλιούς του φίλους παρόντες, αλλά και τη στήριξη της συζύγου του Victoria, o David Beckham, συντροφιά με τους τρεις γιους του, παρευρέθηκε στο ντοκιμαντέρ αφιέρωμα σε εκείνον και τους συμπαίκτες του, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο Λονδίνο.

Το Βρετανικό ντοκιμαντέρ "The Class of '92" φέρνει στον κινηματογράφο την πορεία προς την δόξα, 6 νέων παικτών τότε της Manchester United. Των Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville, Nicky Butt, Paul  Scholes και David Beckham.

Ο David Beckham και η Victoria μαζί με τους τρεις γιους τους, Brooklyn, Cruz και Romeo οι οποίοι φορούσαν total black κοστούμια, με μία μικρή εξαίρεση στον μικρό που φόρεσε τζιν παντελόνι και καστόρινα καφέ παπούτσια, πόζαραν στους φωτογράφους. Οι άνδρες της οικογένειας φορούσαν στο πέτο το κόκκινο κορδελάκι για την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, ενώ η Victoria επέλεξε για την εμφάνισή της μάλλινο ημίπλατο από την collection της αξίας 2.500 ευρώ.

Η μόνη που έλειπε από το "κάδρο" είναι η μικρή Harper που λόγω της ώρας δεν θα μπορούσε να βρεθεί δίπλα στοςυ γονείς της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR