counter

Συντετριμμένοι οι φίλοι του Σάκη Μπουλά από τον θάνατό του

Συντετριμμένοι οι φίλοι του Σάκη Μπουλά από τον θάνατό του
Συντετριμμένοι οι φίλοι του Σάκη Μπουλά από τον θάνατό του

Σάκης Μπουλάς

Έφυγε από την ζωή ο Σάκης Μπουλάς τα ξημερώματα της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου, και η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε την θλίψη στους στενούς φίλους και συνεργάτες του.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Σταρόβας αποχαιρέτησαν μέσα από την εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1" τον φίλο τους Σάκη Μπουλά που έχασε τη μάχη με την ζωή.

Δείτε τι είπε ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη λέγοντας για τον Σάκη Μπουλά. "Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι έφυγε. Περιμέναμε να φύγει νωρίτερα αλλά άντεξε ένα χρόνο. Του έδιναν μόνο ένα μήνα ζωής. Αν δεν καταπιανόταν με τη μουσική θα είχε φύγει νωρίτερα".

Πριν μερικές μέρες ο Γιάννης Ζουγανέλης, καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, είχε μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που περνούσε ο Σάκης Μπουλάς, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο. Πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Ζουγανέλης έλεγε στην Ελένη Μενεγάκη για τον Σάκη Μπουλά: "Είναι αδελφικός μου φίλος ο Σάκης. Πιο πολύ έχω ζήσει με τον Σάκη, παρά με τον αδελφό μου τον Αντώνη. Είμαστε φίλοι σαράντα χρόνια, γνωριστήκαμε σε μια οντισιόν του Μάνου Χατζιδάκι. Είδαμε ότι η ενέργεια που κατέβαλλε στην παράσταση δεν του έκανε καλό και τον έριχνε. Ισορροπεί πολύ δύσκολα με την ζωή. Είναι σε μία φάση που το παλεύει. Δεν τον έχω ξαναδεί πιο γλυκό και γνωρίζει την κατάστασή του. Όταν βλέπεις στον άλλον τη φθορά, ξεχνάς ότι μπορεί να συμβεί και σε σένα. Πολλές φορές αποφεύγω να πάω να τον δω για να μην φανώ ισχυρός σε σχέση με κάποιον που είναι στη φθορά του. Ο Σάκης θέλει να βλέπει τους φίλους του". Μου λείπει πολύ ο Σάκης Μπουλάς και στην δουλειά και στην παρέα. Ελπίζουμε να ξαναείναι κάποια στιγμή μαζί μας. Δεν ξέρεις".

Ιδιαίτερα φορτισμένος από το χαμό του Σάκη Μπουλά, ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA". "Ο Σάκης έδωσε ένα μεγάλο αγώνα πολύ καιρό τώρα. Όλοι οι φίλοι του ήταν κοντά του. Ξέραμε ότι θα φύγει. Προσπαθούσαμε να τον ενισχύσουμε να φύγει όσο το δυνατόν πιο χαρούμενος και ευτυχισμένος. Εγώ τον είδα την Τρίτη το βράδυ για τελευταία φορά". Στην εκπομπή ήταν η Άντζελα Γκερέκου που μίλησε κι εκείνη για τον χαμό του Σάκη Μπουλά. "Ήταν ένας ελεύθερος καλλιτέχνης με εξαιρετικό ήθος. Τρέφω απέραντο θαυμασμό για αυτόν και εύχομαι καλό ταξίδι".  

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε και ο Πέτρος Κωστόπουλος στην έναρξη του Πρωινού με έναν άνθρωπο που γνώριζε πολύ καλά το Σάκη Μπουλά και μαζί είχαν περάσει ατελείωτες ώρες γυρισμάτων. Ο Πέτρος Φιλιππίδης συντετριμμένος, χωρίς δύναμη μίλησε όσο μπόρεσε για τον καλό του φίλο συνεργάτη. Κάτι τέτοιες ώρες όμως είναι δύσκολο να βρεις το κουράγιο και να μιλήσεις. Δεν άντεξε ο γνωστός ηθοποιός, λύγισε και επικράτησε παύση και ο ήχος από το κλάμα του Πέτρου Φιλιππίδη. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR