counter

“Σύννεφα” στη σχέση ζευγαριού της ελληνικής showbiz μετά τη συγκατοίκηση

“Σύννεφα” στη σχέση ζευγαριού της ελληνικής showbiz μετά τη συγκατοίκηση
“Σύννεφα” στη σχέση ζευγαριού της ελληνικής showbiz μετά τη συγκατοίκηση

Κρίση στη σχέση τους περνάνε σύμφωνα με την εφημερίδα RealLife και το ρεπορτάζ της Πολυξένης Καραμίχα, ο σχεδιαστής μόδας Βλάσσης Χολέβας και το μοντέλο Έλενα Αργυριάδου.

Ο Βλάσσης και η Έλενα πριν συμπληρώσουν ένα χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη.

Συγκεκριμένα, από το καλοκαίρι συγκατοικούσαν στο σπίτι του Βλάσση Χολέβα στην Αθήνα. Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η απόφασή τους αυτή δεν τους δικαίωσε.

Μάλιστα, ο Βλάσσης Χολέβας ανακοίνωσε σε συνέντευξή του, ότι έχει χωρίσει με την όμορφη Θεσσαλονικά και η δήλωση του αυτή προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς.

«Τέλη Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι πρώτες συγκρούσεις. Έχουνε χωρίσει εδώ και δύο μήνες», επιβεβαίωσε στην RealLife η Έλενα Αργυριάδου και συμπλήρωσε: «Προς το παρόν. Δεν ξέρω αν ο χωρισμός είναι οριστικός. Μπορεί να τα ξαναβρούμε. Εγώ θέλω να τα ξαναβρούμε».

Χαρακτηριστικό είναι, πως οι δύο τους κρατάνε ακόμη επαφές, όπως είπε το μοντέλο: «Μιλάμε ακόμα και το εξετάζουμε, αλλά είναι περίεργα τα πράγματα».

Ακόμη, η Έλενα Αργυρίαδου δεν μετανιώνει ούτε λεπτό για την απόφαση της να αλλάξει πόλη και τρόπο ζωής για χάρη ενός έρωτα: «Δεν το έκανα μόνο για τον Βλάσση. Το έκανα για να είμαι εγώ καλά, γιατί ήξερα με ποιον τρόπο θα ήμουν καλά».

Σύμφωνα επίσης με το δημοσίευμα, η μετακόμισή της στην Αθήνα έχει ευνοήσει παράλληλα και την καριέρα της και ξεκίνησε δυνατές συνεργασίες, με τον σύντροφό της να είναι στο πλευρό της.

«Μένω μόνη μου στη Γλυφάδα τώρα, αλλά τα πράγματά μου δεν τα έχω πάρει από την Κηφισιά όπου μέναμε μαζί», δηλώνει η Έλενα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR