counter

Συνέντευξη "κόλαφος" από τον πρίγκιπα Χάρι: Η μητριά μου η Καμίλα είναι κακιά και επικίνδυνη

  Συνέντευξη "κόλαφος" από τον πρίγκιπα Χάρι: Η μητριά μου η Καμίλα είναι κακιά και επικίνδυνη
Συνέντευξη "κόλαφος" από τον πρίγκιπα Χάρι: Η μητριά μου η Καμίλα είναι κακιά και επικίνδυνη

Τα είπε κυριολεκτικά όλα ο πρίγκιπας Χάρι στη συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο CBS το βράδυ της Κυριακής (8/1), λίγο πριν την κυκλοφορία του βιβλίου του.

Ο Χάρι μίλησε με πολύ άσχημα λόγια για την Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς την οποία χαρακτήρισε «επικίνδυνη» και «κακή» υποστηρίζοντας ότι «τίποτα από όσα έχω πει για μέλος της οικογένειάς μου, και ειδικά για την μητριά μου, δεν ήταν καυστικό. Υπάρχουν πράγματα που έχουν συμβεί και ήταν εξαιρετικά επώδυνα, κάποια στο παρελθόν, κάποια τώρα».

«Η ανάγκη της να αποκαταστήσει την εικόνα της την έκανε επικίνδυνη για τις συμμαχίες που σχημάτιζε με τον βρετανικό Τύπο. Και υπήρχε ανοιχτή προδιάθεση και από τις δύο πλευρές να ανταλλάξουν πληροφορίες. Και με μια οικογένεια βασισμένη στην ιεραρχία και με την ίδια καθ' οδόν για να γίνει η βασιλική σύζυγος θα είχαμε πτώματα στον δρόμο» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρι και συνέχισε λέγοντας: «Αγαπώ τον πατέρα μου, τον αδερφό μου, την οικογένειά μου. Δεν έχω καμία διάθεση να τους προκαλέσω κακό. Αλλά όσον αφορά τα ταμπλόιντ, ορισμένα μέλη (σ.σ. της βασιλικής οικογένειας) είχαν αποφασίσει να "ξαπλώσουν με τον διάβολο" για να αποκαταστήσουν την εικόνα τους. Αυτή ήταν η επιλογή τους. Αλλά η "κόκκινη γραμμή" για μένα ήρθε όταν αυτή η προσπάθεια γίνεται επιβλαβής για άλλους, εμένα και άλλα μέλη της οικογένειάς μου».

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει ο Πρίγκιπας Χάρι στο νέο του βιβλίο - "Βλέπει" συνωμοσία πίσω από τον θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι λίγο αργότερα είπε ότι πίστευε πως λόγω του ότι ήταν «εφεδρικός» για τη διαδοχή του θρόνου θα τον γλίτωνε από τέτοιες συμπεριφορές: «Πόσο λάθος ήμουν. Το ίδιο που συνέβη στον Ουίλιαμ και την Κέιτ από τον μπαμπά και την Καμίλα συνέβη και σε εμάς, και συνέβη και από το γραφείο του Ουίλιαμ και της Κέιτ».

«Ήλπιζα ότι θα ήμασταν οι τέσσερίς μας: Ο Ουίλιαμ, η Κέιτ, εγώ και η σύντροφός μου. Πίστευα ότι θα ήμασταν μαζί, θα συνεργαζόμασταν, θα βγαίναμε, όπως έκανα εγώ ως το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους (σ.σ. του Ουίλιαμ και της Κέιτ). Αλλά δεν πίστευω ότι περίμεναν να κάνω σχέση με κάποια σαν τη Μέγκαν που είχε μια επιτυχημένη καριέρα. Υπήρχαν αρκετά στερεότυπα και ότι γι' αυτό έφταιγα εγώ».

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, είπε ότι δεν έχει επαφές με τον αδερφό του και διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Ουίλιαμ.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR