counter

Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της οικογένειας των ομογενών

Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της οικογένειας των ομογενών
Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της οικογένειας των ομογενών

ΗΠΑ

Τη νύχτα της Πέμπτης συνελήφθη ο ύποπτος για τη φριχτή δολοφονία της οικογένειας του Έλληνα ομογενή και της οικιακής βοηθού του.

Ο 34χρονος Ντάρον Ντίλον Γουίντ (Daron Dylon Wint) είναι πρώην υπάλληλος του θύματος, σε εταιρεία που διατηρούσε με σιδερικά  και έχει «πλούσιο» ποινικό μητρώο, σύμφωνα με τις Αρχές.

Οι άκαρπες έρευνες για τον εντοπισμό του στο πατρικό του, συνεχίστηκαν στην Νέα Υόρκη, όπου ο 34χρονος έχει συγγενείς, για να συλληφθεί τελικά στην Ουάσινγκτον. Ο Γουίντ κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού για του 46χρονου Σαβόπουλος, της 47χρονης συζύγου του, του 10χρονου και την 57χρονης οικιακής τους βοηθού.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι πριν την πολλαπλή δολοφονία, τα θύματα είχαν κρατηθεί όμηροι, ενώ διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε εντοπίσει τα θύματά του από νωρίτερα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο Γουίντ είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σαββόπουλος, δεν μπορούν ωστόσο να προσδιορίσουν το πότε και τονίζουν ότι ερευνούν τα ενδεχόμενα για τα κίνητρά του. 

Η ίδια είπε ότι η αστυνομία δεν αποκλείει πάντως το ενδεχόμενο στις δολοφονίες να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Ο 46χρονος Σαββόπουλος, η 47χρονη σύζυγός του Έιμι, ο 10χρονος γιος τους Φίλιπ και η 57χρονη οικιακή βοηθός Βεραλίσια Φιγκουερόα βρέθηκαν νεκροί μέσα στην έπαυλη του ζευγαριού στις 14 Μαϊου.

Η Porsche του Σαββόπουλος, η οποία είχε κλαπεί, βρέθηκε εγκαταλελειμμένη και καμμένη στην κομητεία Πρις Τζορτζ του Μέριλαντ, έξω από την Ουάσινγκτον.

Όπως έγραψε χθες η Washington Post, ο ύποπτος αναγνωρίστηκε χάρις στα ίχνη του DNA του που εντόπισαν οι αρχές στα υπολείμματα μίας πίτσας.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR