counter

Συνελήφθη ο Σέρχιο Κόκε ως αρχηγός κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Συνελήφθη ο Σέρχιο Κόκε ως αρχηγός κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών
Συνελήφθη ο Σέρχιο Κόκε ως αρχηγός κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Στη σύλληψη 20 ατόμων για συμμετοχή στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε, προχώρησε η ισπανική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Κόκε είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών και συνελήφθη μαζί με ακόμη 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αδερφός του. 

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έχει ηγετική θέση στο συγκεκριμένο κύκλωμα, γι' αυτόν τον λόγο η επιχείρηση ονομάστηκε «Maskoke». Η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση ενός τόνου χασίς αλλά και όπλων.

Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν 150 αστυνομικοί, πραγματοποιήθηκε στις πόλεις Μάλαγα, Σεβίλλη και Γρανάδα, ενώ κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τόνοι χασίς, αλλά και όπλα.

Στην Ελλάδα ο Κόκε εκτός από τον Άρη, αγωνίστηκε και στη Βέροια, ενώ είχε και διεθνή καριέρα. Ο 36χρονος είχε φορέσει τις φανέλες των Μάλαγα και Ράγιο Βαγιεκάνο στην Ισπανία, της Μαρσέιγ στη Γαλλία και της Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία.

Ο Κόκε έκλεισε την καριέρα του στον Άρη πριν μία τριετία, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ant1news.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR