counter

Συνελήφθη ο Γιώργος Κιμούλης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος

Συνελήφθη ο Γιώργος Κιμούλης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος
Συνελήφθη ο Γιώργος Κιμούλης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος

Γιώργος Κιμούλης

Update: 13:20

Σήμερα το πρωί ο Γιώργος Κιμούλης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, κατέβαλε 4.418 ευρώ για να εξαγοράσει την ποινή φυλάκισης 15 μηνών, ρύθμισε και την παλαιότερη υπόθεση της καταδίκης του για ακάλυπτες επιταγές και αφέθηκε ελεύθερος.

Αρχική ανάρτηση στις 12:00​

Συνελήφθη χτες το βράδυ στις 22:00 ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης, μετά την παράστασή του στο θέατρο που εργάζεται στην οδό Βουκουρεστίου για ακάλυπτες επιταγές. Οι αστυνομικοί μετά την ολοκλήρωσή της παράστασης, τον επισκέφτηκαν στο καμαρίνι του, όπου και τον συνέλαβαν για να οδηγηθεί στο τμήμα.

Η σύλληψη έγινε από το Α.Τ. Συντάγματος έπειτα από καταδικαστικές αποφάσεις φυλάκισης 15 μηνών για ακάλυπτες επιταγές. Ο κ. Κιμούλης, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, διανυκτέρευσε στα κρατητήρια και λίγο μετά τις 9 σήμερα το πρωί, αφέθηκε ελεύθερος για να απολογηθεί στην Εισαγγελία. Αυτήν την ώρα μεταφέρεται στον Εισαγγελέα.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, εναντίον του κ. Κιμούλη είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για χρέη σε βάρος του Δημοσίου ύψους 200.000 ευρώ προερχόμενα από απλήρωτους φόρους προηγούμενων ετών, τα οποία ωστόσο ο ηθοποίος προσπάθησε να ρυθμίσει.

Θυμίζουμε ότι προχθές ο Γιώργος Κιμούλης με επιστολή του μιλούσε για άγριο "βιασμό".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR