counter

Σύλβια Δεληκούρα: Ποζάρει topless και ανεβάζει την θερμοκρασία!

Σύλβια Δεληκούρα: Ποζάρει topless και ανεβάζει την θερμοκρασία!
Σύλβια Δεληκούρα: Ποζάρει topless και ανεβάζει την θερμοκρασία!

Η Σύλβια Δεληκούρα το φετινό καλοκαίρι πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος και κέρδιζε τις εντυπώσεις.

Έτσι λοιπόν, λόγω του φορτωμένου της επαγγελματικού προγράμματος οι ημέρες για διακοπές ήταν περιορισμένες.

Ωστόσο, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο στα μέσα Αυγούστου και να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στην Μύκονο, με την οικογένειά της.

Η Σύλβια Δεληκούρα είναι αρκετά ενεργή στα social media και αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία topless φωτογραφία της που έβγαλε στο συγκεκριμένο ταξίδι.

«Είναι φωτογραφία από ένα υπέροχο ταξίδι αστραπή με τον άντρα μου σε ένα υπέροχο μέρος το @ !!! Και είναι μια στιγμή μου όχι σαν Μαμά αλλά σαν μια γυναίκα που νιώθει sexy 🤭😂😂😂😂!!! Γιατί είμαστε και αυτό οι μαμάδες !!! Νιώθω μια υπέροχη Μαμά που προσπαθεί κάθε μέρα με λάθη και σωστά! Είμαι μια γυναίκα που προσπαθώ κάθε μέρα να με αγαπώ και να με προσέχω με τα πάνω μου και τα κάτω μου! Είμαι μια σύντροφος που προσπαθεί κάθε μέρα για το καλύτερο, με γκρίνιες και με γλύκες με καλές και κακές στιγμές!! Είμαι εγώ...», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σύλβια Δεληκούραong>.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δείτε την παρακάτω δημοσίευση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR