counter

Συγκλονίζει ο Πάνος Καλλίτσης! Περιγράφει καρέ – καρέ τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε τρία χρόνια πριν.

Ο  γνωστός make up artist, περιέγραψε καρέ – καρέ τη στιγμή της επίθεσης αλλά και τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν έφτασε κοντά στο θάνατο.

«Ήταν ένα Σάββατο που είχα πολύ δουλειά και ήταν μια από τις πολύ ωραίες και συνηθισμένες ημέρες στη δουλειά. Είχαμε ξεχάσει κάτι σπίτι και γυρίσαμε να το πάρουμε. Μπαίνω στο σπίτι κι ανοίγω το γκαράζ. Έκλεινα πάντα το γκαράζ του σπιτιού μου σχεδόν ταυτόχρονα που έμπαινα. Η Έλενα μιλούσε στο τηλέφωνο και την ώρα που κατεβαίνουμε αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος τρέχει και μέχρι να κατέβει η ράμπα κατάφερε και μπήκε. Είδα έναν άνθρωπο να μπαίνει και τον βλέπω με το δεξί μου μάτι, ήταν ντυμένος σαν catwoman. Την ώρα εκείνη είπα “ωχ” και η Έλενα τρελάθηκε, λογικό. Εγώ ακαριαία τη στιγμή εκείνη άνοιξα το γκαράζ, προσπάθησα να κάνω όπισθεν, με το που σηκώνεται η γκαραζόπορτα, ο... Δεν ξέρω πώς να τον αποκαλώ, ξέρεις. Έχω τόσο αποκρεατοποιηθεί, που τον φωνάζω με το όνομά του.

Τη στιγμή εκείνη, λοιπόν, αυτόματα άνοιξα το γκαράζ και προσπάθησα να κάνω όπισθεν. Με το που σηκώθηκε η γκαραζόπορτα αυτός ενοχλήθηκε. Προσπάθησα να κάνω όπισθεν, πυροβόλησε. Έσπασαν τα τζάμια κι άρχισε να επικρατεί πανικός. Η Έλενα τον παρακαλούσε να μην πυροβολεί.

Εγώ ούρλιαζα, να μην πειράξει τη γυναίκα μου. Πήγα κοντά για να προσπαθήσω να τον σταματήσω και έφαγα την πρώτη σφαίρα στην καρδιά. Συνειδητοποιώ ότι με πυροβόλησε στην καρδιά. Ήταν εξ επαφής. Ακούμπησε ο σιγαστήρας στο στήθος μου. Του φώναξα "ρε π…η στην καρδιά;". Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ακόμη και όταν θες να ληστέψεις, οτιδήποτε μπορείς να κάνεις, οτιδήποτε. Στην καρδιά;

Όταν με πυροβόλησε στην καρδιά, έπεσε πάνω του και του έβγαλα την κουκούλα. Μου έριξε συνολικά τρεις σφαίρες, μία στην καρδιά και δύο στα πόδια. Η Έλενα ήταν σε σοκ και μου έλεγε “δολοφόνησαν τον άνδρα μου”. Στο δρόμο για το νοσοκομείο δεν έχασα ποτέ τις αισθήσεις μου», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλλίτσης.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR