counter

Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης μιλώντας για την μάχη με τον καρκίνο

Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης μιλώντας για την μάχη με τον καρκίνο
Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης μιλώντας για την μάχη με τον καρκίνο

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με αφορμή την παγκόσμια ημέρα καρκίνου ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης.

Ο Γιώργος Βότσκαρης μίλησε για την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο και βγήκε νικητής αλλά έστειλε και ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

«Παγκόσμια μέρα καρκίνου. Ναι μην φοβάστε να την πείτε την λέξη γιατί μπορεί να είναι πόνος θλίψη αγωνία δάκρυα πίκρα μελαγχολία. Κρύβει ομως πράγματα που στην αρχή δεν τα καταλαβαίνεις ....κρύβει δύναμη αντοχή υπομονή ελπίδα σοφια αγώνα πάθος για την ζωή. Να σου πω εγώ και οσοι το έχουμε ζήσει. Δεν είναι λύπηση.

Είναι απλά μια στραβοτιμονια στην ζωή που αν θελουμε την διορθώνουμε με την βοήθεια του θεού.  Το έζησα ....και ζω και ότι άφησε φευγοντας. Είδα να χάνω τους κοιλιακούς είδα να χάνω κιλά είδα να χάνω μαλλια γενιά να χάνω ένα κομμάτι του εαυτό μου. Είδα τα δάκρυα να κυλάνε στο πρόσωπο μου. Είδα τον πόνο να μην με αφήνει να χαμογελάςω, τα πόδια μου να λυγίζουν, το μυαλό μου να πέφτει σε περίεργες σκέψεις.

Να σκέφτομαι άραγε ήρθε το τέλος ; Να σκέφτομαι “άραγε ο ανηψιος σου θα προλάβει να σε μάθει ή θα φύγεις και θα του λένε είχες έναν θείο που όταν γεννήθηκες έκλαιγε σαν μικρο παιδί”. Τώρα βλέπω αυτά που άφησε, ότι ζω με ένα πλαστικό πραγμα στο στομα που μου δυσκολεύει την ζωή αλλά βλέπω ότι είμαι ακόμα εδώ και χαμογελάω.

Ο καρκινος λοιπόν είναι ευλογία για να αποδείξεις ποσό δυνατός είσαι, είναι η ψυχή δείχνεις απέναντι στην μεγάλη μάχη της ζωης σου. Είναι ο αγώνας που χρωστάς στον εαυτό σου να παλέψεις οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα.  Να σου πω τέλος ότι παγκόσμια ημέρα είναι κάθε μέρα που κερδίζεις στην ζωή και είναι μια και μοναδική αυτή η μέρα με τα στραβά της με τα καλά της να θυμάσαι είναι μια και δεν επιστρέφει όποτε μην την σπαταλάς αλλά μα την ζεις με χαρά. Καλημέρα άνθρωποι», έγραψε ο Γιώργος Βότσκαρης.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Βότσκαρη που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR