counter

Συγκλονίζει η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη: "Στα 10 μου κάηκε όλο μου το πρόσωπο, δεν υπήρχαν καθρέφτες στο σπίτι"

Συγκλονίζει η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη: "Στα 10 μου κάηκε όλο μου το πρόσωπο, δεν υπήρχαν καθρέφτες στο σπίτι"
Συγκλονίζει η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη: "Στα 10 μου κάηκε όλο μου το πρόσωπο, δεν υπήρχαν καθρέφτες στο σπίτι"

Η Ρούλα Δημητριάδου βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη 3/10 στην εκπομπή, «T-live» της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για το ατύχημα που είχε όταν ήταν 10 ετών στο χωριό της Δράμας από όπου κατάγεται.

Η γνωστή make up artist και συνιδιοκτήτρια της εταιρείας «Cherī up cosmetics» αποκάλυψε πως είχε πάει να ανάψει μία ξυλόσομπα με μπουκάλι οινοπνεύματος, αυτό έκανε αναρρόφηση και ανατινάχθηκε στο πρόσωπό της με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό της.

Ρούλα Δημητριάδου – Όσα περιέγραψε η γνωστή make up artist

«Στα 10 μου κάηκε όλο μου το πρόσωπο. Πήγα να ανάψω μία ξυλόσομπα και έκανε αναρρόφηση το μπουκάλι του οινοπνεύματος και ανατινάχτηκε στο πρόσωπό μου. Πολύ δύσκολο για ένα παιδί να βιώνει κάτι τόσο τραυματικό, με τους επιδέσμους, με πληγές στο πρόσωπό σου που ήταν τρομακτικές για τα άλλα παιδάκια. Είχα καμένα μαλλιά, δεν είχα φρύδια, ματόκλαδα, είχα σημάδια στο πρόσωπο. Ο μπαμπάς μου μού έλεγε πόσο όμορφη είμαι, δεν υπήρχαν καθρέφτες στο σπίτι, τους είχε βγάλει η μαμά μου» περιέγραψε αρχικά η Ρούλα Δημητριάδου.

Δείτε επίσης - Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη: “Όταν είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, έκανα εμετό απ’ το σοκ”

«Το μακιγιάζ ήταν για εμένα μονόδρομος, η ψυχοθεραπεία μου. Η μαμά μου με είδε να με κρατάει η Παναγία αγκαλιά με ολοκάθαρο πρόσωπο και από εκείνη την ημέρα και μετά η επούλωση ήταν ραγδαία» πρόσθεσε η Ρούλα Δημητριάδου ενώ για τον κουνιάδο της, Γιώργο Τσαλίκη ανέφερε: «Ο Γιώργος με αγαπάει και με στηρίζει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η γνωστή make up artist εξομολογήθηκε: «Ήταν μια στενάχωρη περίοδος της ζωής μου που θέλω να την αφήσω πίσω. Η μαμά μου ήταν στη δουλειά και πήρα το οινόπνευμα να ανάψω την ξυλόσομπα. Είχε αναμμένο κάρβουνο που δεν φαινόταν. Το πρόσωπό μου κάηκε όλο, ήταν μια πληγή. Η επούλωση έγινε πολύ σωστά και δεν χρειάστηκε να κάνω πλαστική. Μέχρι την εφηβεία μου είχα ανασφάλεια αν είμαι αρεστή. Όλο αυτό που μου έτυχε το έκανα δύναμη».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη της Ρούλας Δημητριάδου:

Photo credits - @roula_dimitriadou_tsaliki_

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR