counter

Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου: "Εγώ φίλε μου τα έχω βρει με τον δικό μου θάνατο"

Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου: "Εγώ φίλε μου τα έχω βρει με τον δικό μου θάνατο"
Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου: "Εγώ φίλε μου τα έχω βρει με τον δικό μου θάνατο"

Με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε μέσα από μία ανάρτηση στο instagram να μιλήσει για την δική της μάχη με τον καρκίνο και συνεπώς για την ζωή.

Δείτε επίσης - Ρεγγίνα Μακέδου: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τη μάχη της με την λευχαιμία – Σοκάρουν οι φωτογραφίες της από τις χημειοθεραπείες

Η όμορφη Ρεγγίνα που δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό της και την αισιοδοξία της παρά τον Γολγοθά που διανύει εξήγησε πως η ίδια μέσα από την περιπέτειά της "τα έχει βρει" με τον δικό της θάνατο ενώ τόνισε πως ο καθένας πρέπει να καταλάβει την αξία της ζωής.

Συγκλονίζει η ανάρτησή της Ρεγγίνας Μακέδου

«Όχι δεν μπορώ να θρηνήσω, όπως οι οικογένειες. Όχι δεν σταμάτησε η ζωή και φυσικά θα συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά. Ο λόγος που δεν ανεβάζουμε τα μούτρα μας τόσες μέρες τουλάχιστον για εμένα, είναι ο σεβασμός σε μια τραγωδία. Χάθηκαν πολλοί μαζί. Άδικα…Εγώ φίλε μου τα έχω βρει με τον δικό μου θάνατο, κατάλαβε πρώτα πόσο βαρύ είναι αυτό. Σε κάποιους που αναρωτιούνται και θα κλείσω αφήνοντάς σας ένα γιατί; Γιατί αποφασίζουμε να γίνουμε καλύτεροι μετά  από κάτι κακό. Καλύτεροι άνθρωποι, καλύτερες οικογένειες, καλύτερη κοινωνία. Γιατί πρέπει να έρθει το κακό πρώτα; Και πρώτα τα βάζω με μένα που με έκανε καλύτερο άνθρωπο ο καρκίνος. Γιατί δεν γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος σήμερα; Το καλό ξεκινάει από εμάς και τις αποφάσεις μας. Ας γίνουμε καλύτεροι και πιο υπεύθυνοι άνθρωποι, πριν γίνει το κακό. Απλά σκεφτείτε πριν γίνει και άλλο κακό, είτε σε εσάς, είτε στην κοινωνία μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρεγίνα Μακέδου.

Δείτε παρακάτω το Instagram story της Ρεγγίνας Μακέδου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR