counter

Συγκλονίζει η Μαντόνα: "Ήμουν σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες"

Συγκλονίζει η Μαντόνα: "Ήμουν σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες"
Συγκλονίζει η Μαντόνα: "Ήμουν σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες"

Για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της μίλησε η Μαντόνα. Η βασίλισσα της ποπ το καλοκαίρι που μας πέρασε αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία της, αφού αντιμετώπισε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Η Μαντόνα, λοιπόν, αποκάλυψε πως βρισκόταν σε τεχνητό κώμα για δύο ολόκληρες ημέρες.

Διαβάστε επίσης! Μαντόνα: Απογοητευμένο το κοινό με καθυστέρηση σε συναυλία της! Άργησε τρεις ώρες να ανέβει στη σκηνή

«Ήμουν σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες», είπε η τραγουδίστρια και ευχαρίστησε τον δάσκαλό της στην Καμπάλα, ο οποίος ήταν στο πλευρό της ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο. «Η μόνη φωνή που άκουσα ήταν η δική του. Τον άκουσα να λέει “Σφίξε το χέρι μου”», είπε η τραγουδίστρια.

Η 65χρονη σούπερ σταρ αναφέρθηκε και στη φίλη της, Shavawn, η οποία ήταν εκείνη που την πήγε στο νοσοκομείο. «Υπάρχουν απόψε στο δωμάτιο μερικοί πολύ σημαντικοί άνθρωποι που ήταν μαζί μου στο νοσοκομείο. Υπάρχει μια πολύ σημαντική γυναίκα που με έσυρε στο νοσοκομείο. Δεν θυμάμαι καν τι συνέβη. Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ... Εκείνη μου έσωσε τη ζωή».

Η Μαντόνα μίλησε επίσης για τα παιδιά της, τα οποία δεν έλειψαν στιγμή από το πλευρό της: «Υπήρχαν μερικά πράγματα που σκέφτηκα όταν συνήλθα για πρώτη φορά και είδα τα έξι απίστευτα παιδιά μου να κάθονται γύρω μου - παρεμπιπτόντως, έπρεπε σχεδόν να πεθάνω για να βάλω όλα τα παιδιά μου σε ένα δωμάτιο - ξέρω ότι είναι κάπως αστείο. Αλλά ήταν όλοι πολύ φοβισμένοι και δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε».

 

Photo Credits: Abaca Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR