counter

Συγκλονίζει η Μαίρη Παναγάκου για τον γιο της: "Για τελευταία φορά θα τον φιλήσω, θα τον αγκαλιάσω…"

Συγκλονίζει η Μαίρη Παναγάκου για τον γιο της: "Για τελευταία φορά θα τον φιλήσω, θα τον αγκαλιάσω…"
Συγκλονίζει η Μαίρη Παναγάκου για τον γιο της: "Για τελευταία φορά θα τον φιλήσω, θα τον αγκαλιάσω…"

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” μίλησε η Μαίρη Παναγάκου, λίγες ώρες πριν την κηδεία του γιου της, ο οποίος αυτοκτόνησε το απόγευμα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης! Στο νοσοκομείο η Μαίρη Παναγάκου πριν την κηδεία του γιου της

Η γνωστή τηλεμαγείρισσα συγκλόνισε με αυτά που είπε, αποκαλύπτοντας μάλιστα την επιστολή που της άφησε ο γιος της.

Όσα είπε η Μαίρη Παναγάκου

«Τραγικές ημέρες είναι και σήμερα είναι μία ημέρα που για τελευταία φορά θα τον αγκαλιάσω, θα τον φιλήσω και θα τελειώσουν όλα. Ένα τέτοιο παιδί, ένας τέτοιος λεβέντης, ένας τέτοιος άρχοντας θα είναι στο χώμα. Είναι συγκλονιστικό, δε μπορώ να σκεφτώ ότι το παιδί μου, ο άνδρας μου, το μοναχοπαίδι του, θα είναι δίπλα δίπλα σε ένα νεκροταφείο. Κι εγώ ζω… γιατί; Δεν ξέρω. Μόνο για να μπορέσω να τα πουλήσω όλα και να φύγω μακριά από αυτόν τον καταραμένο τόπο. Μου τους πήρε όλους», είπε με τρεμάμενη φωνή η Μαίρη Παναγάκου και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αυτό μου είχε γράψει στην επιστολή “γλυκιά μου μανούλα, εσύ έχεις πάρα πολύ κόσμο, δεν θα σε αφήσουν”. Και δεν με άφησαν. Αλλά και εκείνος ατελείωτα μηνύματα αγάπης, έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο».

Στη συνέχεια, η Μαίρη Παναγάκου αναφερόμενη σε επιστολές που φαίνεται να άφησε ο γιος της, είπε: «Μου άφησε μια δισέλιδη επιστολή πολύ γλυκιά, πολύ τρυφερή, εξηγώντας μου ότι θα είναι ευτυχισμένος εκεί που πάει, εδώ ήταν πολύ δυστυχισμένος. Μ’ αγαπούσε αλλά δεν ήθελε να είναι σε αυτή την άσχημη ατμόσφαιρα, την άσχημη κοινωνία. Μου έδωσε πολλές συμβουλές τι να κάνω στην επιχείρηση μου, άφησε μια επιστολή σε δύο αγαπημένους του φίλους αστυνομικούς, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας και άφησε και άλλο ένα προς τον Πρόεδρο Πρωτοδικών που τον αδίκησε, εξηγώντας του, τους λόγους, για ποιο λόγο θεώρησε αδικία και που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR