counter

Συγκλονίζει η Lady Gaga: "Βιάστηκα κατ’ εξακολούθηση όταν ήμουν 19 ετών και..."

Καλεσμένη στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ βρέθηκε η Lady Gaga, η οποία συγκλόνισε μιλώντας για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολύχρονη μάχη της με την ινομυαλγία (ασθένεια που της προκαλεί πόνους σε όλο της το σώμα και χρειάζεται να λαμβάνει διαρκώς φαρμακευτική αγωγή), ενώ αποκάλυψε πως βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση όταν ήταν 19 ετών.

«Το ενδιαφέρον είναι ότι ανακάλυψα μέσω της νευροψυχικής έρευνας και της σχέσης μου με τους γιατρούς πως η ινομυαλγία μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω ψυχιατρικής θεραπείας. Τα προβλήματα ψυχικής υγείας είναι μια ιατρική κατάσταση και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοια. Δεν πρέπει να τα αγνοούμε.

Έχω ψυχολογικά προβλήματα, παίρνω πολλά φάρμακα για να παραμείνω σε ισορροπία και είμαι μια μαχήτρια. Βιάστηκα κατ’ εξακολούθηση όταν ήμουν 19 ετών και ανέπτυξα μετατραυματικό στρες ως αποτέλεσμα του βιασμού. Δεν είχα κανένα να με βοηθάει. Ξαφνικά έγινα σταρ και ταξίδευα τον κόσμο. Από ξενοδοχείο σε γκαράζ και από τη λιμουζίνα στη σκηνή και ποτέ δεν αντιμετώπισα το πρόβλημά μου.

Ζω και είμαι δυνατή και θα πάρω όλες τις εμπειρίες της ζωής μου και θα τις μοιραστώ με τον κόσμο για να τον κάνω καλύτερο» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Lady Gaga το Σάββατο στο Φορτ Λόντερντεϊλ στη Φλόριντα, παρουσία κοινού, στο πλαίσιο του talk show «Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus tour».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR