counter

Συγκλονίζει η Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Κατηγορεί γνωστό φωτογράφο ότι την κακοποίησε σεξουαλικά

Συγκλονίζει η Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Κατηγορεί γνωστό φωτογράφο ότι την κακοποίησε σεξουαλικά
Συγκλονίζει η Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Κατηγορεί γνωστό φωτογράφο ότι την κακοποίησε σεξουαλικά

Το γνωστό φωτογράφο Τζόναθαν Λέντερ κατηγορεί πως την κακοποίησε σεξουαλικά η Έμιλι Ραταϊκόφσκι το 2012.

Το γνωστό μοντέλο ισχυρίστηκε πως ήταν πολύ μεθυσμένη, έχοντας πιει προηγουμένως κρασί με τον φωτογράφο. Καταγγέλλει ότι ο Τζόναθαν Λέντερ την παρενόχλησε χωρίς την συγκατάθεσή της, ενώ οι δυο τους κάθονταν σε έναν καναπέ μετά την φωτογράφιση.

«Γδύθηκα και παρότι είχα κάνει γυμνό κάποιες φορές στο παρελθόν, πάντα με άνδρες φωτογράφους, το δευτερόλεπτο που έβγαλα τα ρούχα μου, ένα μέρος μου αποστασιοποιήθηκε. Άρχισα να αιωρούμαι έξω από τον εαυτό μου» είπε το 29χρονο πασίγνωστο μοντέλο.

«Ό,τι ακολούθησε είναι θολό, εκτός από αυτό που ένιωσα. Δε θυμάμαι να φιλιόμαστε, θυμάμαι όμως τα δάχτυλά του ξαφνικά μέσα μου. Όλο και πιο σκληρά, όλο και πιο πιεστικά, όπως κανείς δεν με είχε αγγίζει έως τότε και από τότε. Μπορούσα να νιώσω το σχήμα του εαυτού μου και τη ράχη μου και πραγματικά, πραγματικά με πόνεσε. Ενστικτωδώς έβαλα το χέρι μου στον καρπό του και τράβηξα με δύναμη τα δάχτυλά του από μέσα μου. Δεν είπα λέξη. Εκείνος σηκώθηκε απότομα και ανέβηκε σιωπηλά και βιαστικά τις σκάλες μέσα στο σκοτάδι», πρόσθεσε στη συνέχεια η Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

Στη συνέχεια η ίδια ανέφερε ότι πήγε για ύπνο κι έφυγε από το σπίτι του το πρωί.

Από την άλλη πλευρά ο Τζόναθαν Λέντερ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Έμιλι Ραταϊκόφσκι χαρακτηρίζοντας τα λεγόμενά της, «πολύ φτηνιάρικα και παιδιάστικα», για να τα σχολιάσει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR