counter

Συγκινεί το αντίο της Κλόη του "Power of Love" στον Πάνο Ζάρλα

Συγκινεί το αντίο της Κλόη του "Power of Love" στον Πάνο Ζάρλα
Συγκινεί το αντίο της Κλόη του "Power of Love" στον Πάνο Ζάρλα

Σε ηλικία 28 ετών, πριν από περίπου μια εβδομάδα, έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Ζάρλας. Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Power of Love σκοτώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου.

Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα, όταν ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, η οποία προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Τις τελευταίες ημέρες δεκάδες είναι τα συγκινητικά μηνύματα για τον τραγικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα. Ανάμεσα σε αυτά και της πρώην συμπαίκτριάς του στο Power of Love, Κλαούντια Πασκουαλίνι.

Συγκεκριμένα η Κλόη ανέβασε δυο φωτογραφίες του Πάνου Ζάρλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Αυτή ήταν η πρώτη εικόνα που μου ήρθε στο μυαλό… Αυτή ακριβώς γεμάτη χαρά και με πολλά χαμόγελα. Έτσι όπως πάντα ήσουν και θα είσαι εκεί ψηλά. Ο πιο χαμογελαστός άγγελος του ουρανού. Θα σου χαμογελάμε πάντα και εμείς γιατί αυτό μας έμαθες. Καλό παράδεισο να έχεις»

Οι ωραίες ψυχές δεν ξεχνιούνται ποτέ. Πάνο Ζάρλα θα είσαι για πάντα στο χαμόγελό μας».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR